Malyugin Ring -iirisretraktori

Malyugin ring – iirisretraktori on nopein ja helppokäyttöisin pupillin laajennin. Tästä syystä se on loistava ratkaisu esimerkiksi IFIS-tapauksissa (intraoperative floppy iris syndrome). Isomman kiinnittymispinta-alansa ja usean kontaktipisteen ansiosta se on paljon hellävaraisempi herkälle iiriskudokselle.

 malyuginin rengas

Uusi Malyugin 2.0

 

Malyugin 2.0

Malyuginin renkaan toinen sukupolvi on aivan kuten edeltäjänsä, paitsi että kaikki on uudistunut. 2.0 on valmistettu ohuemmasta 5-0 -ommellangasta, minkä ansiosta rengas mahtuu pienempään tilaan. Insertointi tapahtuu 2,0 mm:n viillosta ja renkaan käsittely on entistä helpompaa. Malyugin 2.0 kohdistaa iirikselle 50% entistä vähemmän painetta. Malyugin rengas ei vaadi yhtään ylimääräistä viiltoa.

Malyugin 2.0:

  • MAL-1001 6,25 mm 2.0
  • MAL-1002 7.0 mm 2.0

Perinteinen Malyuginin rengas insertoidaan pääviillosta aina 2,2 millimetriin saakka ja tätä pienemmille MICS-viilloille sen käyttö onnistuu docking-tekniikalla. Malyugin ring -iirisekspanderi toimitetaan valmiiksi asennettuna kertakäyttöiseen injektoriin  ja samalla injektorilla suoritetaan myös renkaan poisto.

Renkaan irrottamiseen ei välttämättä tarvitse käyttää apuinstrumenttiä. Kohota injektoria vain hieman ylöspäin ja rengas irtoaa siitä itsestään. Myös renkaan poistaminen on nyt miellyttävämpää. Voit tarttua kiinni suoraan alimmasta lenkistä.

Malyugin ring koot:

  • MAL-0001 6,25 mm (suositumpi malli)
  • MAL-0002 7,0 mm

Muista myös Malyuginin renkaille suunniteltu Osherin manipulaattori. Instrumentti on kestokäyttöinen ja steriloitava.

osherin manipulaattori

malyugin manipulaattori

  • MAL-0003 Osher/Malyugin ring manipulator
  • MAL-1003 Osher/Malyugin ring manipulator 2.0

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

 

Lisätietoa

Valmistaja: MST

Jaa ajatuksesi tuotteesta