162461 Max Detail Clip on lähilasit


Max Detail Clip on lähilasit

Kuvaus

Suunniteltu potilaille, joilla on taittovirhe JA haluavat teleskooppi järjestelmän, jonka avulla pystyvät lähityöskentelyyn, MaxDetail® Clip on juuri siihen sopiva. Sen ainutlaatuisen clip-on suunnittelun johdosta, MaxDetail® Clip sisältää suurimman osan samoja ominaisuuksia kuin suosittu MaxDetail®: 2x suurennuksen, vapaan käsien toiminnan, suuren työskentelyetäisyyden ja laajan näkökentän. Se on ideaali kirjojen, sanomalehtien tai tietokoneen tekstin lukemiseen.


MaxDetail® Clipissä on lukuisa määrä ominaisuuksia maksimoidakseen sen käytettävyyden. Ensimmäisenä, linssillä on 5 erilaista säätökorkeutta pystysuunnassa, joilla varmistetaan oikea korkeus pupilleille. Toiseksi, siinä on sarana klippi mekanismi, jonka avulla teleskooppi järjestelmä voidaan kääntää ylös pois tieltä, kun sitä ei tarvita. Kolmantena MaxDetail® Clip sisältää kumipinnoitetun klippikiinnityksen, joka estää naarmuttamasta potilaan silmälaseja. 

Parhaana näistä kaikista MaxDetail® Clip tarjoaa arvostetuimman höydyn lähelle katsomiseen eli Galilei teleskooppi järjestelmän; joka mahdollistaa pitkän työskentelyetäisyyden. Potilaasi voivat pitää lukumateriaalejaan  40 cm päässä ja he saavat silti 2-kertaisen suurennuksen.

Tuotetiedot

MaxDetail CLIP – ratkaisu mukavaan työskentelyyn omien lasien kanssa:

Kädet vapaana
Laaja näkökenttä (~8.5 cm/35 cm)
Suuri työskentelyetäisyys 40 cm
2 x suurennus (Galilei systeemi)
Kevyt, paino vain 23 gr
Simälasien käyttäjille
Suunniteltu ergonomiseen työskentelyyn
Kääntyvät helposti ylös
IPD alue 62-70 mm.

Clip: musta, valmistettu metallista ja muovista
Korkeussäädettävä optiikka 5 eri asetuksella
Okulaariosassa convergenssi huomioitu
Sisältää kotelon.

Valmistaja Eschenbach

Eschenbach