Awh MVP - Micro Vacuum Pick

Awh MVP - Micro Vacuum Pick

Awh MVP - Micro Vacuum Pick


 • Retina-atulat korvaava instrumentti
 • Tarkoitettu verkkokalvon atraumaattiseen kuorintaan

Retinakirurgian Most Valuable Player

Katalyst Surgicalin ainutlaatuinen MVP – Awh Micro Vacuum Pick on verkkokalvokirurgiaan tarkoitettu kertakäyttöinen instrumentti, joka yhdistää pick:n, spatulan ja vakuumin. Se on suunniteltu ILM- ja ERM-kalvojen turvallisempaan ja tehokkaampaan poistamiseen, tehden perinteiset atulat useimmissa tapauksissa täysin tarpeettomiksi. 

Instrumentin kärjen sivuilla on mikrokokoiset pickit, joilla poistettavalle kalvolle tehdään pieni viilto. Tämän jälkeen kärjessä oleva spatula liu’utetaan viillosta membraanin alle, jolloin se erottelee kalvon retinalta ja nostaa sitä samalla kohti imuaukkoa. Vitrektomialaitteesta tuleva vakuumi tarttuu kudokseen pysyvällä gripillä ja lopulta poistaa sen instrumentin läpi. Imun tehoa säädellään vitrektomialaitteen jalkapolkimella.

Katalyst Awh MVPPerinteiset retina-atulat
Käyttää pientä pickiä kudoskontaktin aloittamiseenKudoskontakti muodostuu nipistysotteella, joka saattaa aiheuttaa verenvuotoa ja vahingoittaa alla olevia fotoreseptoreita.
Mahdollistaa membraanien poistamisen suurina liuskoina, eliminoiden tarpeen uudelleen tarttumiselle.Membraanit repeytyvät usein kuorinnan aikana, mistä johtuen niiden poistaminen tapahtuu pienissä paloissa.  Atulat on välillä puhdistettava silmän ulkopuolella ja kudoksesta täytyy ottaa kiinni useita kertoja. 

ILM poistetaan vakuumin avulla, eikä pieniä kalvon palasia jää silmään. Palaset eivät tartu instrumenttiin, eikä instrumenttiä tarvitse poistaa silmästä toimenpiteen aikana.

ILM poistetaan kuorimalla ja sen palaset tarttuvat usein atuloihin. Atulan kärjet täytyy puhdistaa silmän ulkopuolella. 
Instrumentin käyttö ei vaadi kädensijan puristamista, mistä johtuen kirurgin käsi pysyy vakaana. Kädensijan puristus aiheuttaa liikettä instrumentin kärkeen.
Puristusvapaa kädensija vähentää käsien väsymistä.Jatkuva jännitys aiheuttaa käsien väsymistä sekä vapinaa instrumenttiä puristettaessa. 

 

Muita mahdollisia käyttötarkoituksia:

 • väriaineiden, nesteiden ja ilman injisointi sekä aspiraatio
 • air-fluid- exchange
 • bimanuaalisesti atuloiden tai muiden instrumenttien kanssa

Saatavana:

 • 25G, 55-kertaa jäykemmällä Stiff-varrella
 • kertakäyttöinen
 • yksittäin pakattu, steriili
 • viiden kappaleen laatikoissa
 • yksinoikeudella Iogenilta!

Pyydä tuotetta koekäyttöön!

 

Kirjallisuutta:

Valmistaja Katalyst Surgical

Katalyst SurgicalSinua saattaa kiinnostaa myös

Verkkokalvon väriaine

Verkkokalvon väriaine

Alchimian view ILM värjää ILM-kalvon tehokkaasti ja turvallisesti vitrektomian aikana, mahdollistaen selkeän…

Grieshaber-tyylinen ILM-atula

Grieshaber-tyylinen ILM-atula

DVF4019 Katalyst Surgicalin kertakäyttöinen vitreoretinaalinen atula, Grieshaber-tyylinen kalvopinsetti tai sateenvarjoatula, istuu käteen…

Timanttikärkipuhdistin, raaputin, spaatteli

Timanttikärkipuhdistin, raaputin, spaatteli

Timanttikärkipuhdistin, timanttiraaputin,  rapsutin, raaputin, kiillottaja, timanttiluuttu, scraper, polisher, Osaka, Tano. Ei nimi…