EtusivuWetlabAnteriorinenBioniko Solo Kit – rhexiksen ja suturoinnin harjoitteluun

Bioniko Solo Kit - rhexiksen ja suturoinnin harjoitteluun

Bioniko Solo Kit - rhexiksen ja suturoinnin harjoitteluun

Bioniko Solo Kit - rhexiksen ja suturoinnin harjoitteluun


  • 50 kappaletta kertakäyttöisiä rhexislinssejä
  • 10 kappaletta semikestokäyttöisiä anteriorisia, open sky
  • 5 kappaletta pre-trephinoituja PKP:n host/donor -pareja sururointiin
  • 1 kappale kestokäyttöinen miniholder imukuppikiinnityksellä

Kirurgian visuomotoriset taidot vaativat paljon toistoja, joita ei sairaalaympäristössä välttämättä ole helposti saatavilla. Silmäkirurgian harjoittelu esimerkiksi possun silmillä on  epäkäytännöllistä, koska niiden säilyvyys on ongelmallista ja ne sisältävät riskejä tartuntaudeista.

Bioniko SOLO KIT on silmäkirurgiaan tarkoitettu synteettinen ja kustannustehokas harjoittelupakkaus. Sillä voidaan turvallisesti ja toistettavasti opetella kaihileikkauksen rhexiksen tekemisestä sekä sarveiskalvon ompelemista oikeilla instrumenteille ja mikroskoopilla leikkaussalissa. Se on aina saatavilla, kun tarve sitä vaatii.

Erilliset mallisilmät penetroivaan keratoplastiaan ja capsulorhexikselle kehittävät instrumenttien käsittelytaitoja sekä tilanhahmottamista kontrolloidussa ympäristössä. Harjoittelu parantaa instrumenttien käsittelyä, viillon tiedostamista, toimenpiteen tehokkuutta ja kirurgin itseluottamusta. Myös taitojen kehittymistä on mahdollista seurata objektiivisesti. 

RHEXIS-malli kehittää käden ja silmän koordinaatiota, käyttäen viiltoa tukipisteenä. Instrumenttien virheellinen käsittely ja liiallinen voiman käyttö aiheuttavat limbuksen kehälle näkyviä vaurioita.

KERATO-malli harjoittaa käsien bimanuaalista koordinaatiota, kudossyvyyden aistimista ja sarveiskalvon solmiamistekniikoita. PKP:n avulla käyttäjä pystyy opettelemaan radiaalisten ompeleiden suturointia kolmiulotteisesti joka suunnasta. Kehitystä voidaan arvioida mm. ompeleiden symmetrisyyden, välimatkan ja reunan etäisyyden perusteella.

Valmistaja Bioniko

BionikoSinua saattaa kiinnostaa myös

Mani sutuurit - Oikeasti terävät silmäkirurgian ompeleet

Mani sutuurit - Oikeasti terävät silmäkirurgian ompeleet

Manin oftalmisista sutuureista löytyy runsaasti erilaisia sulamattomia vaihtoehtoja. Hienovaraisimpiin silmäkirurgisiin toimenpiteisiin tarkoitetut…

Reti Eye -harjoittelusilmä fotokoagulointiin ja indirektille oftalmoskoopille

Reti Eye -harjoittelusilmä fotokoagulointiin ja indirektille oftalmoskoopille

Reti Eye on verkkokalvon fotokoagulointiin ja indirektin oftalmoskopian harjoitteluun ja opetukseen tarkoitettu…