EtusivuDiagnostiikkaSilmänpohjakuvausDiabeteksen seulontakamera – iCare DRSplus silmänpohjakamera

Diabeteksen seulontakamera - iCare DRSplus silmänpohjakamera

Diabeteksen seulontakamera - iCare DRSplus silmänpohjakamera

Diabeteksen seulontakamera - iCare DRSplus silmänpohjakamera


  • suomalaisen Revenio Groupin (iCare-tonometrit) laite
  • 45 asteen non-mydriaattinen silmänpohjakamera
  • täysin automaattinen ja nopea toiminta
  • selkeä kontrasti sekä korkea optinen resoluutio
  • pienikokoinen ja kevyt, sopii myös mobiiliin käyttöön
  • SUOMENKIELINEN KÄYTTÖLIITTYMÄ!
  • kattavat verkotus-, tallennus- ja tulostusmahdollisuudet
  • täysi Dicom-yhteensopivuus
  • ergonomisen muotoilun ansiosta soveltuu myös suurikokoisille potilaille
  • etäkuvaus tuo turvallisuutta myös Corona-aikana!

Suomalaisen Revenio Groupin iCare DRSplus on cSLO-tekniikkaan perustuva silmänpohjakamera. Se soveltuu loistavasti mm. diabetikoiden silmänpohjakuvauksiin ja seulontoihin.

Oftalmologiassa konfokaalinen kuvaustekniikka tunnetaan erittäin hyvästä kuvanlaadustaan. Sen avulla fokus saadaan tarkennettua täsmällisesti haluttuun kerrokseen, estäen samalla muualta tulevan siroutuneen ja heijastuneen valon pääsy kameralle. Tämän ansiosta, myös DRSplus:n kuvat ovat poikkeuksellisen teräviä ja niiden kontrasti on suuri.

iCare DRSplus tuottaa 45 asteen väri-, red free-, hermosäie- ja punaisen kanavan silmänpohjakuvia, jotka ovat yhdistettävissä jopa 80 astetta laajoiksi mosaiikeiksi. Myös etuosakuvat sekä stereopapillakuvat papillasta ja makulasta ovat mahdollisia. Vaadittava pupillin koko on ainoastaan 2,5mm. Kuvan ottamiseen laite käyttää valkoista LED-valoa koko näkyvän spektrin alueelta, mistä johtuen sen kuvat ovat luonnollisen värisiä. Työskentelyvalona laite käyttää potilaalle näkymätöntä ja miellyttävää infrapunaa, minkä ansiosta livekuva on nähtävissä myös syvälle korioideaan tunkeutuvassa infrapunamoodissa. Konfokaalisen tekniikan ansiosta, kuvaus onnistuu myös kaihisesta silmästä sekä väliainesamentumista huolimatta.

DRSplus:n muotoilussa on kiinnitetty erityistä huomiota laitteen ergonomiaan. Se ei sisällä lainkaan leukatukea, mistä johtuen myös suurikokoisimmat potilaat pääsevät helposti laitteen lähelle. Laitteen sivuilla olevat palkit toimivat myös nostokahvoina, mistä johtuen sen nostaminen ja liikuttaminen esimerkiksi kiertävissä kuvauspisteissä on vaivatonta.

DRSplus:n käyttäminen tapahtuu täysin automaattisesti ohjauspaneelia avulla. Käyttöliittymä on erittäin looginen, eikä se vaadi juurikaan koulutusta. Laite on laajalti verkotettavissa erilaisille järjestelmille ja etäkatselimille. Myös huolto on mahdollista tehdä verkon kautta etänä, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Kirjallisuutta: 

PYYDÄ LAITE KOEKÄYTTÖÖN JA IHASTU ITSE!

Valmistaja iCare

iCareSinua saattaa kiinnostaa myös

Laajakulmainen silmänpohjakamera - iCare Eidon

Laajakulmainen silmänpohjakamera - iCare Eidon

iCare Eidon on maailman ainoa luonnollisen värisiä ja laaja-alaisia silmänpohjakuvia tuottava konfokaali…

Mercado Real Plus tutkimustuoli

Mercado Real Plus tutkimustuoli

Mercadon modulaarisesti rakennetut mobiili potilastuolit ovat räätälöitävissä täysin yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ne…