EtusivuVitreoretinaKertakäyttöiset instrumentitVitreoretinaalinen ERM-atula, Morris Honey Badger DVF4010

Vitreoretinaalinen ERM-atula, Morris Honey Badger DVF4010

Vitreoretinaalinen ERM-atula, Morris Honey Badger DVF4010

Vitreoretinaalinen ERM-atula, Morris Honey Badger DVF4010


  • Täysin uusi ja ainutlaatuinen atula verkkokalvon kuorintaan
  • Soveltuu erinomaisesti EMP-, PVR- ja PDR-kuorintaan
  • Kaareva muotoilu mahdollistaa suoran näkyvyyden atuloiden kärkeen
  • Käytetään horisontaalisesti tai vinottain
  • Terävä kärki mahdollistaa erittäin pienen kontaktialan ja tarttumisen jopa ERM-kalvon keskeltä
  • Kun tartuntakohta on saatu aikaiseksi, atulat käännetään ympäri. Tämän jälkeen ”kyynerpäällä” pidetään kiinni ja kuoritaan membraani ilman otteen lipsumista tai kudoksen repeilyä. Honey Badger ei irrota otettaan.
  • Todella pitävä 100 gramman puristusvoima, jopa 27G:ssä

Katalyst Surgicalin kertakäyttöinen vitreoretinaalinen atula, Grieshaber-tyylinen kalvopinsetti tai sateenvarjoatula, istuu käteen kuin hanska. 3D-printattu kädensija on sopivan kokoinen, selkeästi muotoiltu  ja riittävän karhea, jolloin se ei luista vaikka hanskoilla olisi viskoa. Materiaali on riittävän jäykkää ja kestävää, jolloin ronskimpikaan puristus ei saa sormia lipsahtamaan urien väliin. 

DEX-atulat omaavat hyvän tarttuvuuden ja näkyvyyden kudoksen pinnalle. Reunojen pyöristetty ja kiillotettu viimeistely vähentää membraanien repeytymistä. Varren pidempi kokonaismitta (32 mm) sopii hyvin myös suurille myoopeille. 

Katalyst Surgicalin DEX-atuloiden ja -saksien putkimainen mekaniikka on toteutettu lineaarisesti. Kaikki sisäiset osat on kiillotettu, eikä rakenne sisällä mäntää. Tämän ansiosta instrumentti liikkuu sulavasti ilman kitkaa.

Varren putkirakenne liikkuu puristettaessa kahvaa, jolloin kärjen iskupituus jää huomattavasti kilpailevia tuotteita lyhyemmäksi. Näin ollen kudokseen tarttuminen ja sen piteleminen on helpompaa, ilman ei-toivottua vetoa.
Valmistaja Katalyst Surgical

Katalyst SurgicalSinua saattaa kiinnostaa myös

Super Grip- retina-atula

Super Grip- retina-atula

DVF4034 Katalyst Surgicalin kertakäyttöinen vitreoretinaalinen atula, Grieshaber-tyylinen kalvopinsetti tai sateenvarjoatula, istuu käteen…