Grieshaber-tyylinen ILM-atula

Grieshaber-tyylinen ILM-atula

Grieshaber-tyylinen ILM-atula


  • Grieshaber-tyylinen sateenvarjoatula vitreoretinaaliseen kirurgiaan
  • Kertakäyttöinen ja steriili
  • Saatavana monia eri malleja perinteisistä suosikeista uusiin innovaatioihin
  • Viiden kappaleen laatikoissa, 20G-, 23G-, 25G- sekä 27G-koossa

DVF4019 Katalyst Surgicalin kertakäyttöinen vitreoretinaalinen atula, Grieshaber-tyylinen kalvopinsetti tai sateenvarjoatula, istuu käteen kuin hanska. 3D-printattu kädensija on sopivan kokoinen, selkeästi muotoiltu  ja riittävän karhea, jolloin se ei luista vaikka hanskoilla olisi viskoa. Materiaali on riittävän jäykkää ja kestävää, jolloin ronskimpikaan puristus ei saa sormia lipsahtamaan urien väliin. Halutessasi, kädensijan musta osa on kokonaan irrotettavissa, jolloin jäljelle jäävä ”pätkä” mahdollistaa erilaiset otteet.

DEX-atulat omaavat hyvän tarttuvuuden ja näkyvyyden kudoksen pinnalle. Kilpailijoihin verrattuna niiden puristusvoima on suurempi ja kärjet aukeavat leveämmälle. Reunojen pyöristetty ja kiillotettu viimeistely vähentää membraanien repeytymistä. Varren pidempi kokonaismitta (32 mm) sopii hyvin myös suurille myoopeille.

Katalyst Surgicalin DEX-atuloiden ja -saksien putkimainen mekaniikka on toteutettu lineearisesti. Kaikki sisäiset osat on kiillotettu, eikä rakenne sisällä mäntää. Tämän ansiosta instrumentti liikkuu sulavasti ilman kitkaa.

Varren putkirakenne liikkuu puristettaessa kahvaa, jolloin kärjen iskupituus jää huomattavasti kilpailevia tuotteita lyhyemmäksi. Näin ollen kudokseen tarttuminen ja sen piteleminen on helpompaa, ilman ei-toivottua vetoa.

 

Maculorhexis-atula, kalvopinsetti, ILM-atula, ILM-pinsetti

Erittäin herkät atulat makulan ohuiden kalvojen hienovaraiseen kuorintaan. Lyhyt iskupituus helpottaa tarkkuutta vaativaa toimenpidettä. Loistava näkyvyys kudokselle. (Vastaava kuin Alcon ILM forceps, 720.44, 723.44, 725.44 ja 725.44P sekä 707.44, 706.44, 705.44 ja 705.44P)

 

Valmistaja Katalyst Surgical

Katalyst SurgicalSinua saattaa kiinnostaa myös

Uudenlainen Morris-atula ILM-kalvolle

Uudenlainen Morris-atula ILM-kalvolle

Katalyst Surgicalin kertakäyttöinen vitreoretinaalinen atula, Grieshaber-tyylinen kalvopinsetti tai sateenvarjoatula, istuu käteen kuin…