EtusivuDiagnostiikkaOftalmoskoopitHEINE OMEGA 600 – indirekti oftalmoskooppi

HEINE OMEGA 600 - indirekti oftalmoskooppi

HEINE OMEGA 600 - indirekti oftalmoskooppi

HEINE OMEGA 600 - indirekti oftalmoskooppi


  • Tuotekoodi: C-008.33.610
  • Ultrakevyt design, paino vain 475 g
  • Ylivertainen optiikka, näkymät jopa retinan periferioihin asti
  • Toistaa värit luonnollisina ja kirkkaina
  • Jopa 20% paremmat näkymät kaihinlinssin ja muiden samentumien läpi visionBOOST – teknologian avulla.
  • Ladattava akku kestää käyttöä koko päivän!
  • Alumiinirunkoon kiinnitetty optiikka ja korkealaatuiset materiaalit takaavat kestävyyttä ja pitkän käyttöiän tuotteelle.
  • Huoltovapaa ja pölytiivis design.
  • Jopa 5 vuoden takuu!

HEINE OMEGA 600 indirekti oftalmoskooppi on saksalaisen insinöörityön uusin taidonnäyte HEINEltä. OMEGA 600 tarjoaa tarkan ja kirkkaan näkymän jopa retinan kaukaisempiin periferioihin asti, toistaen samalla värit luonnollisina ja selkeinä uniikin LEDHQ- valaistuksensa ansiosta. HQ ei tässä yhteydessä muuten ole lyhenne sanoista ”High Quality”, vaan ”HEINE Quality”. Heinellä siirryttiin LED-valoihin vasta kun niistä saatiin tehtyä riittävän hyviä, ja tämä omistautuminen näkyy lopputuloksessa.

Ylivertaista valotehoa

Valon kirkkaus ja laatu on hyödynnetty erityisesti uniikin visionBOOST-teknologian yhteydessä, jonka avulla saadaan jopa 20% paremmat ja kirkkaammat näkymät potilaan retinalle kaihin tai muiden silmän rakenteiden samentumien läpi. 

 In most patients examined, the function improved the view in presence of mild and moderate cataract. In principle, this was the case for all cataract subtypes. In the case of well-defined, stronger, small opacities, the view improved noticeably when examining the respective affected fundus area. Very small opacities almost completely disappeared thanks to the brightness boost. In eyes with predominant nuclear sclerosis, the boost function resulted in a generally sharper and higher contrast image. 
Dr. med. Wintergerst, University Eye Hospital Bonn, Germany

Valkoisen valon lisäksi käyttäjällä on valittavissaan 3 eri filtteriä (keltainen, vihreä ja sininen) sekä 4 apertuuria, joiden avulla terävästi näkyvän funduksen tutkiminen onnistuu kattavasti. Uniikki Stereoscopic adjustment technology mahdollistaa parhaan 3D kuvan niin laajennetuilla kuin laajentamattomillakin pupilleilla, myös vastasyntyneiden ja keskosten tapauksissa.

Huomio käyttömukavuuteen

OMEGA 600 häikäisee myös käyttömukavuudellaan keveytensä ja säädettävyytensä ansiosta. Myös kirkkauden säätimen paikkaa saa muutettua, tehden tuotteesta sopivan niin vasen- kuin oikeakätisillekin käyttäjille. Myös kommunikoinnin mielekkyyttä on ajateltu, ja oftalmoskoopin optisen osan saa käännettyä ylös ja pois kasvojen edestä, joten voitte potilaasi kanssa katsella toisianne silmiin esteittä, oftalmoskooppia riisumatta. Litium-polymeeriakku taas tarjoaa jopa 8 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella, joten OMEGA 600:lla virtaa piisaa koko päiväksi.

Tinkimätöntä laatua

HEINE kuvaa suhtautumistaan tuotteidensa laatuun suorastaan pakkomielteiseksi, ja tämänkin huomaa lopputuloksessa. OMEGA 600 on täysin huoltovapaa, pölytiivis ja helppo desinfioida smoothSURFACE- suunnittelunsa ansiosta. Laiteen suunnittelussa on siis huomioitu ärsyttävät, likaa keräävät aukot sekä nesteille herkät elektroniikat, ja minimoitu niiden olemassaolo helppokäyttöisyyden ja vaivattoman kunnossapidon varmistamiseksi. Laitteen optiikka on kiinnitetty alumiinirunkoon tiukasti niin, että ajan myötä väistämättä eteen tulevat kolhut ja töyssyt eivät horjuta optisten osien linjausta tai kiinnittymistä, tehden tuotteesta kestävän ja pitkäikäisen ystävän. Kirsikkana kakun päällä, sekä alleviivaamassa valmistajan luottoa tuotteisiinsa, OMEGA 600:lla on jopa 5 vuoden takuu!
Valmistaja HEINE

HEINE

HEINE OMEGA 600 indirekti oftalmoskooppi
HEINE OMEGA 600 epäsuora oftalmoskooppi
silmälääkärin epäsuora oftalmoskooppi
epäsuora oftalmoskooppi silmäntutkimuksiin
HEINE OMEGA 600 filtterivalikoima
HEINE OMEGA 600 Apertuurivaihtoehdot


Sinua saattaa kiinnostaa myös

Oftalmoskooppi HEINE BETA 200S LED

Oftalmoskooppi HEINE BETA 200S LED

Suora oftalmoskooppi mahdollistaa silmänpohjan ja fiksaatiopisteen tarkastelun, minkä lisäksi sitä käytetään punaheijasteen…

HEINE Beta 200 LED retinoskooppi / skiaskooppi

HEINE Beta 200 LED retinoskooppi / skiaskooppi

Retinoskooppi silmän taitteisuuden (kauko- tai likinäkö) arviointiin käytettävä silmälääkäri ja optometristin tutkimuslaite.…

Heine NT4 pöytälaturi

Heine NT4 pöytälaturi

Näpsäkkä ja tilaa säästävä kompakti design pitää HEINE laitteesi tallessa ja valmiina…