EtusivuKaihiTarvikkeetKaihiveitsi / tunneliveitsi silmäkirurgiaan

Kaihiveitsi / tunneliveitsi silmäkirurgiaan

Kaihiveitsi / tunneliveitsi silmäkirurgiaan

Kaihiveitsi / tunneliveitsi silmäkirurgiaan


 • Kertakäyttöinen kaihiveitsi
  • Saatavilla mallit mm. Slit, Short-Head Slit, Keratome, Clear Corneal Knives, Single-Bevel, Bevel Up sekä Double Bevel
  • Tunneliveitset myös saatavilla turvaveitsimalleina!
 • Käytetään erilaisissa silmäkirurgisissa toimenpiteissä, mm. kaihikirurgiassa
 • Saatavana useita erilaisia kokoja, malleja ja variaatioita. Kaikki yleisimmät koot:
  • 2,2 mm, 2,4 mm, 2,5 mm, 2,6 mm, 2,65 mm, 2,75 mm
 • Yleisimmiten pakkauskoossa: 6 kpl / ltk
 • Suosituimmat mallit: MSL25SH, MSL24SH, MSL24, MSL25, MSL27SH, MSL27, 72-2461, 72-2761 sekä LP7549ADB
 • Kaihitunneliveitsiä on usealta valmistajalta: Mani, Sharpoint sekä Bausch & Lomb Storz
  • Jokaiselle silmäkirurgille varmasti sopiva löytyy!
 • Suomen laajin silmäveitsi portfolio!

Kaihileikkaus vaatii tarkkuutta, ja oikeiden instrumenttien valinta voi vaikuttaa kaikkeen. Tutustu silmäveitsivalikoimaamme, joista jokainen on suunniteltu erityisillä ominaisuuksilla, jotka vastaavat kirurgisia tarpeitasi.

1. Slit-veitsi

Slit-veitsi on tarkkuuden mestari, joka tunnetaan erittäin hienosta ja ohuen terävästä terästään. Tämä veitsimalli luo kontrolloidun viillon, mikä tekee siitä ihanteellisen pieniviiltoiseen kaihileikkaukseen. Sen kyky minimoida traumat varmistaa nopeamman paranemisen ja paremmat potilastulokset.

2. Mani Short-Head Slit-veitsi

Perinteistä lyhyemmät Slit silmäkirurgiset veitset = Short-Head. Veitsen taitos lähempänä kärkeä, jonka ansiosta jopa 2.0mm lyhyempi terä. Soveltuu paremmin suomalaisille potilaille, joiden silmät ovat tyypillisesti enempi syvällä kallossa. Lyhyempi teräkoko antaa paremman näkyvyyden toimenpiteen aikana ja sillä on pienempi riski osua luomenlevittimeen tai liinaan. Samalla veitsen pinnalla on syvyyden merkintäviivat 1,5 mm:n ja 2,0 mm:n kohdilla. Mani on markkinoiden tunnetuin veitsibrändi, jonka veitset ovat terävät sekä aidosti tasalaatuiset!

3. Clear Corneal kaihiveitsi

Nämä veitset ovat arvostettuja esteettisistä eduistaan. Nämä veitset tekevät viiltoja, jotka ovat lähes näkymättömiä leikkauksen jälkeen, mikä parantaa potilaiden tyytyväisyyttä. Niiden tarkkuus ja minimaaliset kudosvauriot sopivat ihanteellisesti nykyaikaisiin kaihileikkaustekniikoihin.

4. Keratome veitsi

Kirurgeille, jotka haluavat monipuolisuutta, Keratome kaihiveitsi on erinomainen valinta. Sen muotoilu mahdollistaa laajan valikoiman viillon kokoja ja tyyppejä, mikä mahdollistaa erilaisten kirurgisten lähestymistapojen vaivattoman käytön.

4. Double-Bevel vs. Bevel-up

Huippuluokan kaksiviisteiset (double-bevel) veitset: Näissä veitsissä on leikkuureuna molemmilla puolilla, mikä tarjoaa paremman hallinnan ja joustavuuden. Kirurgit arvostavat kykyään luoda johdonmukaisia, puhtaita viiltoja.

Bevel-Up-veitsissä on yksi viistoreuna, joten ne sopivat ihanteellisesti itsetiivistyviin viiltoihin. Nämä veitset minimoivat leikkauksen jälkeisen vuodon riskin ja ovat suosittuja yksinkertaisuutensa ja tehokkuutensa vuoksi.

 

Ymmärrämme, että jokaisella silmäkirurgilla on yksilölliset silmäveitsi mieltymykset ja vaatimukset kaihileikkauksen tunneliveitselle. Siksi tarjoamme monipuolisen valikoiman kaihiveitsiä, mikä varmistaa, että sinulla on oikea työkalu. Tarkkuus käsissäsi, erinomaisuus tuloksissasi. Kaikki veitsemme ovat luonnollisesti saatavilla myös toimenpidepakkauksissa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan koekäyttö kaihiveitsille! Oikea silmäveitsi jokaiselle!

Valmistaja Mani

Mani

Mani MSL24
Mani MSL24
72-2461
Clear Corneal Knife Tip
LP7559A_tip


Sinua saattaa kiinnostaa myös

MANI - Silmäkirurgian veitset

MANI - Silmäkirurgian veitset

Mani -silmäkirurgian veitset – nyt saatavilla! Manin lyhyemmän terän Short-Head Slit -veitset…

Mani Short Head - kaihiveitsi

Mani Short Head - kaihiveitsi

Tämä kuuluisan japanilaisen valmistajan MANI:n huolella suunnittelema silmäveitsimalli on suunniteltu lukuisilla innovatiivisilla…

Kirurginen turvaveitsi silmäkirurgiaan

Kirurginen turvaveitsi silmäkirurgiaan

Turvaveitsi on tarkoitettu hoitohenkilökunnan suojaksi, ehkäisemään vahinkoja leikkausveitsien kanssa. Suojan alta esiin…