MagniLink One

MagniLink One

MagniLink One


  • Elektroninen suurennuslaite
  • Full HD kamera
  • Heijastamaton 17″ näyttö
  • Integroitu lukupöytä saatavilla

MagniLink One on näppärä peruskäyttöön sopiva suurennuslaite. Laitteessa on hallintapaneeli, jossa on yksinkertaiset kosketuspainikkeet. Laite on helppo taittaa kokoon ja avata, ja se on kätevä säilyttää tai ottaa mukaan matkalle. MagniLink One auttaa jatkamaan harrastuksia, kuten sanaristikoiden ratkomista, käsitöitä ja lukemista, vaikka näkökyky olisi heikentynyt.

Laitteessa on korkealaatuinen Full HD -kamera, elektroniikka ja näyttö, jotka tarjoavat erinomaista kuvanlaatua. MagniLink Onen 17-tuumainen näyttö on suunniteltu heikkonäköisille. Se tarjoaa heijastamattoman pinnan, erittäin terävän kuvan ja korkean kontrastin.

Laite on tukeva ja vakaa. MagniLink Oneen on saatavilla myös integroitu lukupöytä, jonka avulla tarkasteltavaa kohdetta on helppo liikutella suurennuslaitteen alla.

Yleistä: Elektroniset suurennuslaitteet käyttävät kameraa ja näyttöä kuvan suurentamiseen, tarjoten käyttäjälle säädettävän suurennuksen, kontrastin ja kirkkauden. Elektroniset suurennuslaitteet ovat erityisen hyödyllisiä pitkään kestävissä lukemistehtävissä tai tarkkaa työskentelyä vaativissa tehtävissä. Niissä on huomattavasti parempi kuvanlaatu verrattuna perinteisiin optisiin suurennuslaitteisiin, ja niiden avulla voidaan suurentaa erilaisia materiaaleja (kuten tekstejä, kuvia ja esineitä) selkeämmin ja yksityiskohtaisemmin. Elektroninen suurennuslaite on erityisen arvokas työkalu heikkonäköiselle henkilölle, koska se mahdollistaa itsenäisen elämän ja aktiivisen osallistumisen erilaisiin päivittäisiin toimintoihin. Osassa elektronisia suurennuslaitteita on myös tekstistä puheeksi -ääneenlukutoiminto. Elektronisista suurennuslaitteista käytetään myös nimityksiä digitaalinen suurennuslaite, sähköinen suurennuslaite, lukulaite, suurennusjärjestelmä, suurennusohjelma tai suurennuskamera.

 

Valmistaja LVI - Low Vision International AB

LVI - Low Vision International AB

lvi magnilink one elektroninen suurennuslaite
tekniset tiedot


Sinua saattaa kiinnostaa myös

Magnilink Vision Basic HD

Magnilink Vision Basic HD

MagniLink Vision Basic HD on helppokäyttöinen videosuurennuslaite, joka tarjoaa kaikki heikkonäköisen käyttäjän…

Magnilink Pro

Magnilink Pro

MagniLink Pro on erityisesti ammattikäyttöön suunniteltu suurennuslaite. Full HD kamera on asetettavissa…

Magnilink S Premium HD / Full HD / TTS

Magnilink S Premium HD / Full HD / TTS

MagniLink S Premium on kompakti ja helppokäyttöinen lukukamera, jonka voit yhdistää oman…