Magnilink Pro

Magnilink Pro

Magnilink Pro


 • Elektroninen suurennuslaite
 • Erityisesti työkäyttöön suunniteltu
 • Full HD kamera
  • Optinen zoom
  • Kauas, lähelle tai peilitoiminto
 • Kytkettävissä näyttöön tai käyttäjän omaan tietokoneeseen
 • Kameroissa tallennusmahdollisuus
 • Kasaan taittuva, helposti mukana kulkeva
 • Tekstistä puheeksi -ääneenlukuohjelma (TTS) saatavilla
 • Lukupöytä saatavilla
 • Erillinen kaukokamera saatavilla

MagniLink Pro on erityisesti ammattikäyttöön suunniteltu suurennuslaite. Full HD kamera on asetettavissa kuvaamaan joko kauas tai lähelle, tai sitä voidaan käyttää peilitoiminnolla. Kameran saa myös tallentamaan kuvaa. Suurennuslaite on kytkettävissä käyttäjän omaan tietokoneeseen tai näyttöön. 

MagniLink Pron 46:n senttimetrin työskentelykorkeus on hieman tavanomaista korkeampi. Tämän ansiosta laitteen alle mahtuu myös suuremmat kohteet, kuten isot kirjat tai mapit. 

Laite taittuu kokoon säilytyksen ja kuljetuksen ajaksi. Laite toimii verkkovirralla, mutta se on saatavilla myös akullisena versiona. Voit kuljettaa laitettasi mukana minne tahansa! 

MagniLink Pro suurennuslaitteeseen on saatavilla runsaasti lisävarusteita, jolla laitteesta saa muokattua täydellisesti käyttäjän omia tarpeita vastaavan. 

Lukupöydän avulla tarkasteltavaa kohdetta on helppo liikutella suurennuslaitteen alla ja kameran fokus pysyy hyvänä. 

Tekstistä puheeksi -ääneenlukutoiminto, jolla laite lukee ääneen tarkasteltavan tekstin samalla, kun käyttäjä tekstiä tarkastelee. Tekstin seuraaminen on helpompaa ja lukunopeus kasvaa. Vähentää väsymistä, mikä mahdollistaa pidemmän yhtäjaksoisen lukuajan. 

Erillinen kaukokamera mahdollistaa jouhevan vuorottaisen tarkastelun lähellä ja kaukana olevien kohteiden välillä. 

Lisätietoja tuote-esitteestä (englanniksi) sekä lisäkuvista.

Yleistä: Elektroniset suurennuslaitteet käyttävät kameraa ja näyttöä kuvan suurentamiseen, tarjoten käyttäjälle säädettävän suurennuksen, kontrastin ja kirkkauden. Elektroniset suurennuslaitteet ovat erityisen hyödyllisiä pitkään kestävissä lukemistehtävissä tai tarkkaa työskentelyä vaativissa tehtävissä. Niissä on huomattavasti parempi kuvanlaatu verrattuna perinteisiin optisiin suurennuslaitteisiin, ja niiden avulla voidaan suurentaa erilaisia materiaaleja (kuten tekstejä, kuvia ja esineitä) selkeämmin ja yksityiskohtaisemmin. Elektroninen suurennuslaite on erityisen arvokas työkalu heikkonäköiselle henkilölle, koska se mahdollistaa itsenäisen elämän ja aktiivisen osallistumisen erilaisiin päivittäisiin toimintoihin. Osassa elektronisia suurennuslaitteita on myös tekstistä puheeksi -ääneenlukutoiminto. Elektronisista suurennuslaitteista käytetään myös nimityksiä digitaalinen suurennuslaite, sähköinen suurennuslaite, lukulaite, suurennusjärjestelmä, suurennusohjelma tai suurennuskamera.

 

Valmistaja LVI - Low Vision International AB

LVI - Low Vision International AB

lvi magnilink pro suurennuslaite
Tekniset tiedot


Sinua saattaa kiinnostaa myös

Magnilink Vision Basic HD

Magnilink Vision Basic HD

MagniLink Vision Basic HD on helppokäyttöinen videosuurennuslaite, joka tarjoaa kaikki heikkonäköisen käyttäjän…

Magnilink Vision Premium (TTS)

Magnilink Vision Premium (TTS)

MagniLink Vision Premium on moduulijärjestelmä, jolla räätälöit yksilöllisiin tarpeisiisi sopivan elektronisen suurennuslaitteen. …

Magnilink S Premium HD / Full HD / TTS

Magnilink S Premium HD / Full HD / TTS

MagniLink S Premium on kompakti ja helppokäyttöinen lukukamera, jonka voit yhdistää oman…