MagniLink Vision Basic Full HD (TTS)

MagniLink Vision Basic Full HD (TTS)

MagniLink Vision Basic Full HD (TTS)


  • Elektroninen suurennuslaite
  • Full HD 
  • Laajakuvanäyttö, kaksi kokoa (24″ tai 27″)
  • Heijastamaton ja välkkymätön näyttö
  • Helppokäyttöinen = Plug and play
  • Ergonominen
  • Korkeudensäätö ja kallistettava näyttö
  • Kaksi ohjauspaneelivaihtoehtoa: 3 ruuvattavaa nappia tai 5 painonappia
  • Lukupöytä, jolla tarkasteltava kohde helposti liikuteltavissa
  • Saatavilla myös tekstistä puheeksi -toiminnolla (ääneenlukutoiminto)

MagniLink Basic Full HD on paranneltu versio perinteisestä Basic HD:stä: terävämpi kuva, suurempi näyttö ja mahdollisuus tekstistä puheeksi -ääneenlukutoimintoon. 

MagniLink Vision Basic Full HD on helppokäyttöinen videosuurennuslaite, joka tarjoaa kaikki heikkonäköisen käyttäjän tarvitsemat perustoiminnot. Johto seinään, virta päälle ja suurennuslaite on valmis käytettäväksi.

Korkealaatuinen näyttö on mukautettu heikkonäköisille, joten kuva on kirkas ja siinä on hyvä kontrasti ja värintoisto. Näytön mattapinta estää häiritsevät heijastukset. Näyttö on saatavilla kahdessa eri koossa: 24 ja 27 tuumaa.

MagniLink Vision Basic Full HD:ssä on integroitu lukupöytä, jonka avulla tarkasteltavaa kohdetta on helppo liikutella suurennuslaitteen alla. 

MagniLink Vision Basic Full HD on saatavana tekstistä puheeksi -toiminnolla (TTS), jolla laite lukee ääneen tarkasteltavan tekstin samalla, kun käyttäjä tekstiä tarkastelee. Tekstin seuraaminen on helpompaa ja lukunopeus kasvaa. Vähentää väsymistä, mikä mahdollistaa pidemmän yhtäjaksoisen lukuajan. Huomioi, että TTS ei ole jälkikäteen asennettavissa, koska kaiutin on integroitu laitteeseen. Ääneenlukutoiminnolle on erillinen ohjauspaneeli.

Lisätietoa saatavilla tuote-esitteestä (englanniksi) sekä lisäkuvista. 

Yleistä: Elektroniset suurennuslaitteet käyttävät kameraa ja näyttöä kuvan suurentamiseen, tarjoten käyttäjälle säädettävän suurennuksen, kontrastin ja kirkkauden. Elektroniset suurennuslaitteet ovat erityisen hyödyllisiä pitkään kestävissä lukemistehtävissä tai tarkkaa työskentelyä vaativissa tehtävissä. Niissä on huomattavasti parempi kuvanlaatu verrattuna perinteisiin optisiin suurennuslaitteisiin, ja niiden avulla voidaan suurentaa erilaisia materiaaleja (kuten tekstejä, kuvia ja esineitä) selkeämmin ja yksityiskohtaisemmin. Elektroninen suurennuslaite on erityisen arvokas työkalu heikkonäköiselle henkilölle, koska se mahdollistaa itsenäisen elämän ja aktiivisen osallistumisen erilaisiin päivittäisiin toimintoihin. Osassa elektronisia suurennuslaitteita on myös tekstistä puheeksi -ääneenlukutoiminto. Elektronisista suurennuslaitteista käytetään myös nimityksiä digitaalinen suurennuslaite, sähköinen suurennuslaite, lukulaite, suurennusjärjestelmä, suurennusohjelma tai suurennuskamera.

 

 

Valmistaja LVI - Low Vision International AB

LVI - Low Vision International AB

lvi magnilink vision basic full hd elektroninen suurennulaite tuotetiedot
Tuotetiedot


Sinua saattaa kiinnostaa myös

Magnilink Vision Basic HD

Magnilink Vision Basic HD

MagniLink Vision Basic HD on helppokäyttöinen videosuurennuslaite, joka tarjoaa kaikki heikkonäköisen käyttäjän…

Magnilink Vision Premium (TTS)

Magnilink Vision Premium (TTS)

MagniLink Vision Premium on moduulijärjestelmä, jolla räätälöit yksilöllisiin tarpeisiisi sopivan elektronisen suurennuslaitteen. …

MagniLink Zip Premium 13" tai 17"

MagniLink Zip Premium 13" tai 17"

Kompakti ja kokoontaittuva MagniLink Zip Premium toimii täydellisesti niin kotona, koulussa kuin…