Magnilink Vision Basic


Videosuurennuslaite Magnilink Vision Basic

MagniLink Vision Basic on videosuurennuslaite, joka tarjoaa kaikki heikkonäköisen käyttäjän tarvitsemat perustoiminnot edulliseen hintaan. Tämä nykyaikainen ja mukautuva lukulaite on suunniteltu ergonomisuutta ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen. Samalla se korvaa aikaisemmin myymämme peruslaitteen MagniLink Miran.

Plug & Play – kytke ja käytä

Laita MagniLink Vision Basicin liitäntäjohto pistorasiaan ja kytke virta päälle, niin voit saman tien alkaa käyttää suurennuslaitettasi.

Esite

Käyttöohje

Lisävarusteet

Usein kysyttyä

Helppo kenelle tahansa

MagniLink Vision Basic on erittäin helppokäyttöinen, minkä vuoksi erityisesti ikääntyneet suosivat sitä. Laittteen käytön oppii heti, ilman käyttöohjeiden selaamista.

Säätönupit erottuvat tuntoaistin avulla, ja ne sijaitsevat ergonomisesti näytön alareunassa. Korkealaatuinen näyttö on mukautettu heikkonäköisille, joten kuva on kirkas ja siinä on hyvä kontrasti ja värintoisto. Näytön mattapinta estää häiritsevät heijastukset. Näytön koon voi valita kahdesta vaihtoehdosta: 18,5 ja 23 tuumaa.

Vakaa lukupöytä

Korkealaatuisessa lukupöydässä on erilliset vastuslukitukset X- ja Y-akselilla. Lukitusten avulla lukupöydän vastus voidaan säätää voimakkaammaksi, kun lukupöytää liikutetaan sivulle tai eteen/taakse. Niiden avulla lukupöytä voidaan myös lukita paikoilleen kuljetuksen ajaksi.

Kuvan laatu ja laitteen suunnittelu

Lukukamerassa on välkkymätön ja vakaa kuva, hyvä kontrasti ja selkeät värit. MagniLink Vision Basic on arvostetulla Reddot Awardilla palkitun MagniLink Vision mallin yksinkertaistettu versio, jonka ergonomisessa suunnittelussa on keskitytty erityisesti helppokäyttöisyyteen.

Ominaisuudet

  • Laadukas tuote edulliseen hintaan
  • Plug & play ja helppokäyttöinen 3 säätönupin ohjauspaneeli 
  • Näkövammaisille mukautettu LVI:n suunnittelema integroitu näyttö korkeussäädöllä ja kallistuksella
  • Tukeva, kitkajarruilla varustettu  lukupöytä
  • Korkealaatuinen, vakaa ja välkkymätön kuva
  • Nykyaikainen LED-valaistus antaa tasaisen valaistuksen koko lukupöydälle
  • Kirkkaus ja tarkennus säätyy automaattisesti
  • Ergonominen

Valmistaja LVI - Low Vision International AB

LVI - Low Vision International AB