Magnilink Zip Full HD 17


Tuotekoodit: MLZIP-FHD-17

1 Kuva MagniLink Zip FHD 17

MagniLink Zip 17 FHD on varustettu Full HD kameralla, joka mahdollistaa parhaimman kuvan laadun niille, jotka lukevat paljon ja vaativat suurta tarkkuutta. Mallissa on XY -pöytä, joka liikkuu sivu- ja syvyyssuunnassa. Pöydän liikettä voi säätää kitkajarruilla. MagniLink Zip 17 HD on  täysverinen suurennuslaite kaikilla mahdollisilla ominaisuuksilla. Siksi se soveltuu kiinteään käyttöön niin kotona, koulussa kuin työpaikallakin. Kokoontaitettavuutensa ja keveytensä ansiosta se on helppo siirtää sivuun tai ottaa mukaan paikasta toiseen.

XY -pöytä on A3 kokoa ja pienen minimisuurennuksen ansiosta tarkasteltavasta kohteesta saa hyvän yleiskuvan. Pikatoiminnon avulla minimisuurennuksen ja käytettävän suurennuksen välillä on nopea vaihdella.

MagniLink Zipin kamera kääntyy helposti kaukokatseluasentoon ja on liikuteltavissa niin vaaka- kuin pystysuunassakin. Ohjauspaneelin kiertosäätimet ovat loogiset ja yksinkertaiset käyttää. Tarvittaessa voi ottaa käyttöön edistyneemmät ohjaustoiminnot.

 

Edut ja hyödyt

  • Paras kuvanlaatumme –Full HD yhdessä optisten valonherkkyystekniikoiden ja itse kehittämämme ohjelmiston kanssa saa aikaan upeimman kuvan, joka koskaan on nähty suurentavissa lukulaitteissa.

  • Kokoontaitettava ja kannettava – silti toisin kuin monet muut vastaavat laitteet, todellinen suurenntava lukulaitekokonaisuus kaikkine toimintoineen.

  • Muotoilu – MagniLink Zip on kaunis ja tuntuu laadukkaasti viimeistellyltä. Se noudattaa jo aiemmissa MagniLInk malleissa palkittua muotoilua.

  • Yksinkertaistetut toiminnot – uuden ohjauspanelin kiertosäätimillä/painikkeilla laitetta on helppo ja looginen käyttää. Ohjauspaneelille voi valita perustoiminnot (Basic mode) tai edisteneemmät toiminnot (Advanced Mode). Esimerkiksi yhdellä painalluksella voit kätevästi hypätä minimisuurennuksen ja viimeksi käyttämäsi suurennuksen välillä, joka auttaa hahmottamaan nopeammin yleiskuvan ja sen yksityiskohdat.

  • Heikkonäköisille suunniteltu näyttö – uudessa ergonomisessa näytössä on vaaleat selkeästi erottuvat reunukset, heijastamoton pinta sekä korkea erottelukyky ja kontrasti. Sekä näytön että led -valaistuksen kirkkautta voidaan säätää häikäisyherkille käyttäjille juuri sopivaksi. 

  • MMarkkinoiden johtavin XY –pöytä -–  uudelleen suunnittelemamme XY –pöytä on entistä matalampi. Silti se on vakaa, kestävä ja varustettu kitkajarruilla.

  • Modulaarinen – valitse neljästä päämallista eri yhdistelmillä näyttökoko (17,3”), kamera (Full HD), XY –pöydällä tai ilman, akulla tai ilman.

  • Kaikki samassa: Tässä mallissa yhdistyvät kannettavuus, 17,3” näyttö, XY –pöytä, akku, kaukokamera, fantastinen kuva ja kantolaukku. Mikään muu markkinoilla oleva laite ei tarjoa näin täydellistä kokonaisuutta. 

  • Erittäin pieni minimisuurennus –  valitse Full HD kaikkein pienimmälle suurennustasolle, jolloin saat tarkan yleiskuvan. Sopii hyvin esimerkiksi retiniitikoille.

  • Kätevä kaukokamera: sisäänrakennettu, kiertyvä ja kääntyvä kaukokamera laajentaa laitteen mahdollisuuksia useille eri käyttäjäryhmille erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Tekniset tiedot

MagniLink Zip 17″ näytöllä ja akulla, ilman lukupöytää.

Mitat kokoon taitettuna440 x 450 x 120 mm (L x S x K)
Mitat käytössä440 x 450 x 560 mm (L x S x K)
Mitat pakattuna565 x 665 x 265 mm (L x S x K)
Paino (akun kanssa)6,9 kg
Näytön resoluutio:1 920 x 1 080
Kameran resoluutio720p/1080p
Suurennus1,7x – 45x (HD), 1,4x – 45x (FHD)
Luminanssi300 cd/m2
Kontrasti650:1
Virrankulutus14-20 W (40 W latauksen aikana)
Virrankulutus valmiustilassa0,1 W

Valmistaja LVI - Low Vision International AB

LVI - Low Vision International AB