Mutteriavaimet, erilaisia

Mutteriavaimet, erilaisia

Mutteriavaimet, erilaisia


Mutteriavain, silmälasien korjaus, mutterin kiristys

  • Työkaluja muttereiden kiristämiseen ja löyhdyttämiseen
  • Yksittäin tai valmiina setteinä
  • Erilaisia

Erilaisia mutteriavaimia silmälasien pienten muttereiden kiristämiseen tai aukaisemiseen. Saatavana yksittäin tai kätevinä valmiina setteinä.

Kuuden mutteriavaimen setti puisella jalustalla, tuotekoodi CL-125. Kolme tähtimutterin avainta (∅ 2,0 mm, ∅ 2,2 mm, ∅ 2,5 mm) ja kolme kuusiomutterin avainta (∅ 2,0 mm, ∅ 2,2 mm, ∅ 2,5 mm). Mutteriavaimia ja niiden vaihtokärkiä saatavana myös yksittäin (katso tuotekoodit lisäkuvista tai tuotekuvaston sivulta 39).

Viiden mutteriavaimen setti puisella jalustalla, tuotekoodi CL-123. Kolme tähtimutterin avainta (∅ 2,2 mm, ∅ 2,5 mm, ∅ 2,8 mm) ja kaksi kuusiomutterin avainta (∅ 2,2 mm, ∅ 2,5 mm). Mutteriavaimia ja niiden vaihtokärkiä saatavana myös yksittäin (katso tuotekoodit lisäkuvista tai tuotekuvaston sivulta 41).

Viiden mutteriavaimen setti puisessa kotelossa, tuotekoodi CL-124. (Sisältö sama kuin yllä.) Kolme tähtimutterin avainta (∅ 2,2 mm, ∅ 2,5 mm, ∅ 2,8 mm) ja kaksi kuusiomutterin avainta (∅ 2,2 mm, ∅ 2,5 mm). Mutteriavaimia ja niiden vaihtokärkiä saatavana myös yksittäin (katso tuotekoodit lisäkuvista tai tuotekuvaston sivulta 41).

Technidisin tuotekuvastossa pääset tutustumaan myös muihin tarjolla oleviin mutteriavaimiin. 

Muttereiden kiristämisen avuksi saatavilla myös sormeen kiinnitettäviä renkaita, joilla saa pidettyä kiinni vastapuolella olevasta ruuvista tai mutterista. Katso havainnollistavat lisäkuvat. Viiden renkaan sarja, jossa kolme kuusiomutteripäätä, ristipää ja talttapää. Tuotekoodi BA-200.

Valmistaja Technidis

Technidis

CL-126
CL-126 sisältö
CL-123
CL-124
BA-200
BA-200 sisältö


Sinua saattaa kiinnostaa myös

Ruuvausrenkaat, 5 kpl setti

Ruuvausrenkaat, 5 kpl setti

Viisi erilaista rengasta, joissa mutterin- tai ruuvinpitimet. Rengas pujotetaan sormeen ja sillä…

Mutterit ja prikat

Mutterit ja prikat

Erilaisia ja eri kokoisia muttereita ja prikkoja. Sekä metallisena että muovisena. Muttereihin…

Ruuvimeisselit ja mutteriavaimet -setit

Ruuvimeisselit ja mutteriavaimet -setit

Työkalusettejä, joissa sekä ruuvimeisseleitä että mutteriavaimia. Silmälasien huoltoon ja korjaamiseen.  Kuuden ruuvimeisselin…