EtusivuDiagnostiikkaOftalmoskoopitOftalmoskooppi HEINE BETA 200S LED

Oftalmoskooppi HEINE BETA 200S LED

Oftalmoskooppi HEINE BETA 200S LED

Oftalmoskooppi HEINE BETA 200S LED


  • Tuotenumero C-261.28.388
  • Kirkas ja selkeä kuva erinomaisen optiikan ansiosta
  • 74 linssiä -36D – +38D
  • 7 eri apertuuria, sisältäen erikoispienen, pienille pupilleille suunnitellun spottiapertuurin. käytettävissä myös red-free -filtterin kanssa
  • Jatkuva kirkkauden säätö välillä 3% – 100%, säädettävissä yhdellä sormella
  • Laadukas LED valo toistaa värit luonnollisina ja kirkkaina
  • Eliminoi häiritsevän hajavalon
  • Ergonominen design istuu orbitaan mukavasti
  • Huoltovapaa

Suora oftalmoskooppi mahdollistaa silmänpohjan ja fiksaatiopisteen tarkastelun, minkä lisäksi sitä käytetään punaheijasteen arviointiin. Oftalmoskooppi toimii tarvittaessa myös kohdevalona silmän etuosia tutkittaessa. Sen sinivalon avulla voidaan arvioida fluoresiinin tarttumista sarveiskalvoon esimerkiksi vuodepotilailla ja pienillä lapilla, joilla mikroskoopin käyttö ei onnistu. 

Erityisesti silmälääkäreille suunniteltu HEINE BETA 200S LED – suora oftalmoskooppi mahdollistaan kattavammat silmän tutkimiset kuin sisarmallinsa BETA 200 LED. S-mallin oftalmoskooppi tarjoaa laajemman diopterivalikoiman sekä yhden lisäapertuurin, verattuna perusmalliin.  Käytössäsi on jopa 74 diopteristeppiä -36 D ja +38 D välillä, yhden diopterin välein, verrattuna perusmallin 27 diopterin valikoimaan, jolla väkisinkin  eteen tulee isoja hyppäyksiä diopterista toiseen. Uudella, erikoispienellä apertuurivaihtoehdolla onnistuu pienienkin pupillien tutkiminen ilman laajentamisia. Ja red-free filtteri löytyy tietysti myös.

Oftalmoskooppi on suunniteltu niin, että häiritsevät heijastukset ja hajavalo saadaan minimoitua. Laadukas LED valo tarjoaa erinomaisen ja kirkkaan valotehon, mikä helpottaa erityisesti samentuneiden linssien tutkimisessa.  LED valoa ei myöskään käytännössä tarvitse ikinä vaihtaa. 

HEINElle tyypilliseen tapaan optiikka on ylivertaista laatua, ja kiinnitetty jykevästi alumiinirunkoon. Yhdessä pölytiiviin ja huoltovapaan designin kanssa, saa BETA 200S LEDistä uskollisen ja pitäikäisen työvälineen. 

Kuten muihinkin HEINEn tuotteisiin, on BETA 200S LEDiin valittavissa useita virtalähdevaihtoehtoja. Virtalähteenä toimiva käsiosa on saatavilla paitsi NT4 -pöytälaturilla ladattavana vaihtoehtona, myös esimerkiksi USB-ladattavaa tai jopa paristokäyttöisenä! Mainitse tilauksen yhteydessä, mikä on sinulle sopivin vaihtoehto. Huomioithan, että oftalmoskooppi ja käsiosa myydään erikseen.

Valmistaja HEINE

HEINE

HEINE BETA 200S apertuurivalikoima
HEINE BETA 200S apertuurivalikoima red-free filtterillä


Sinua saattaa kiinnostaa myös

Heine NT4 pöytälaturi

Heine NT4 pöytälaturi

Näpsäkkä ja tilaa säästävä kompakti design pitää HEINE laitteesi tallessa ja valmiina…

HEINE OMEGA 600 - indirekti oftalmoskooppi

HEINE OMEGA 600 - indirekti oftalmoskooppi

HEINE OMEGA 600 indirekti oftalmoskooppi on saksalaisen insinöörityön uusin taidonnäyte HEINEltä. OMEGA…

Heine BETA4 NT Ladattava varsi

Heine BETA4 NT Ladattava varsi

Virtalähde ja käsiosa HEINE instrumentteihin Litium-ioni akulla varustetussa varressa ei ole vanhan…