EtusivuKalusteetIlmanpuhdistusjärjestelmätKirurginen puhdasilmasuodin – Operio

Kirurginen puhdasilmasuodin - Operio

Kirurginen puhdasilmasuodin - Operio

Kirurginen puhdasilmasuodin - Operio


Jokainen infektio tarkoittaa tarpeetonta kärsimystä potilaalle ja merkittäviä kustannuksia sekä sairaalalle että yhteiskunnalle. Kirurginen puhdasilmasuodin, Toul Meditech:n Operio, vähentää kontaminaation riskiä laminaarisen ilmavirtauksen avulla.

Operio on laminaarinen ilmanvirtausjärjestelmä. Se on kehitetty erityisesti toimenpidehuoneisiin, joissa steriili ja puhdas ilma ovat kriittisen tärkeitä. Laitteiden käyttämä laminaarivirtausjärjestelmä puhdistaa ilmaa sekä ehkäisee todistetusti post-operatiivisia ja kirurgisia infektioita.

Laminaarinen ilmavirtajärjestelmä mahdollistaa horisontaalisen, ultrapuhtaan laminaarivirtauksen, joka suunnataan leikkausinstrumenttien yli suoraan leikkaushaavaan. Ilmansteriloijaa ympäröivä ilma ohjataan HEPA-suodattimien ja laminaarisen ilmanvirtausruudun läpi. Laitteen puhaltama puhdistettu ja turbulenssiton ilma muodostaa steriilille alueelle puhtaamman tilan, josta kontaminoitu ilma virtaa pois. Toimien estävänä sulkukerroksena, puhdistettu ilmavirtaus minimoi steriilin alueen kanssa kosketukseen pääsevien ja bakteereja kantavien partikkelien määrän.

Operion takaisinmaksuaika on varsin lyhyt – vältä yksikin infektio ja laite on maksanut itsensä takaisin.

Operio Mobile-puhdasilmasuodin on varustettu lattiajalustalla ja sen siirtely onnistuu helposti lukittavien renkaiden avulla. Laitteen eteen on saatavilla kätevä instrumenttitaso, jonka ansiosta erillistä pöytää ei tarvita. Mikäli toimenpidehuoneessa ei ole ylimääräisiä neliöitä, voidaan Operio Ceiling asentaa myös kattokiinnityksellä. Laitteita voidaan käyttää kaikissa toimenpidehuoneissa, riippumatta käytössä olevasta ilmastoinnista.

Kertakäyttöiset steriilit LAF-02 (shields) suojapäälliset erikseen tilattavissa.Kirjallisuutta:

Valmistaja Toul Meditech

Toul Meditech

puhdasilmavirtaus
laminaarinen-ilmansteriloija.jp
LAF-02
LAF-02
LAF-02 pouch
LAF-02 pouch


Sinua saattaa kiinnostaa myös

Leikkaustaso - UFSK EyeForce

Leikkaustaso - UFSK EyeForce

EyeForce–leikkaustaso on suunniteltu erityisesti silmäkirurgiaa varten. Malliston lippulaivana EyeForce on UFSK:n laadukkain,…

Kirurgintuoli – UFSK SurgiLine

Kirurgintuoli – UFSK SurgiLine

Akkukäyttöinen SurgiLine asettaa uuden standardin moderneille, mobiileille kirurgintuoleille mm. vaivattomalla jalkapolkimella ohjatulla…

Instrumenttikori, instrumenttilaatikko, Sterilointitray, sterilointilaatikko, sterilointikori

Instrumenttikori, instrumenttilaatikko, Sterilointitray, sterilointilaatikko, sterilointikori

Saatavana useita erilaisia vaihtoehtoja lukuisilla lisävarusteilla, sekä muovisena että metallisena. Kysy tarkemmin…