Aniridialinssi

Aniridialinssi

Aniridialinssi


  • Tarkoitettu aniridia- ja colobomapotilaille turvalliseen iirisdefektien korjaamiseen
  • Post-operatiivisen pupillin läpimitan täydellinen hallinta
  • Värjätty proteesi ja haptiikat
  • Skleera-, sulcus- tai kapselipussifiksaatiolla
  • Saatavana myös optiikalla varustettuna
  • Standardoidut elementit mahdollistavat monia yhdistelmiä pienellä varastolla
  • Tuotekoodi: 311

Ophtecin Aniridialinssi on suunniteltu in-the-bag, skleeraan tai sulcukseen kiinnitettäviksi, riippuen säikeisten kunnosta.  Se peittää kokonaan tai osittain iiriksen defektit. Indikaatioita ovat esim. traumaattinen tai kongenitaalinen aniridia ja kolobooma. Tuotteissa on värjätyt haptiikat ja iirislaatat (ruskea, vihreä tai sininen) sekä linssivahvuuksia +10 D aina +30 D saakka. Saatavilla myös ilman linssiä.

IPS, eli Iris Prosthetic System koostuu useista eri yhdisteltävistä elementeistä, jotka perustuvat kahteen perusosaan: Yksittäiset kappaleet (Single Elements, SE) sekä tuplakappaleet (Double Elements DE). Elementit ovat saatavilla joko 3 mm tai 4 mm pupilliaukolla. Jokaisen elementin läpimittä on 10.5 mm. IPS-tuotteita voi käyttää takakammiolinssin ja kapselitukirenkaan kanssa.

Keinotekoisen pupillin läpimitta vakautetaan IPS-fiksaatiorenkaalla. Rengas estää kapselipussin kutistumista ja vakauttaa keinotekoisen apertuuran.

Valmistaja Ophtec

OphtecSinua saattaa kiinnostaa myös

Iirisproteesi

Iirisproteesi

HumanOpticsin taivuteltava iirisproteesi räätälöidään jokaiselle aniridia-potilaalle yksilöllisesti. Proteesi värjätään käsin mahdollisimman luonnollisen…

Artisan - iiriskiinnitteinen etukammiolinssi

Artisan - iiriskiinnitteinen etukammiolinssi

Maailman suosituin varalinssi vaikeissa tapauksissa! Mikäli vaikkapa säikeiset ovat tohjona tai kapselipussi…