Super Grip- retina-atula

Super Grip- retina-atula

Super Grip- retina-atula


  • Grieshaber-tyylinen sateenvarjoatula vitreoretinaaliseen kirurgiaan
  • Kertakäyttöinen ja steriili
  • Viiden kappaleen laatikoissa, 23G-, 25G- sekä 27G-koossa, myös pelkkänä kärkenä!

DVF4034 Katalyst Surgicalin kertakäyttöinen vitreoretinaalinen atula, Grieshaber-tyylinen kalvopinsetti tai sateenvarjoatula, istuu käteen kuin hanska. 3D-printattu kädensija on sopivan kokoinen, selkeästi muotoiltu  ja riittävän karhea, jolloin se ei luista vaikka hanskoilla olisi viskoa. Materiaali on riittävän jäykkää ja kestävää, jolloin ronskimpikaan puristus ei saa sormia lipsahtamaan urien väliin. 

DEX-atulat omaavat hyvän tarttuvuuden ja näkyvyyden kudoksen pinnalle. Kilpailijoihin verrattuna niiden puristusvoima on suurempi ja kärjet aukeavat leveämmälle. Reunojen pyöristetty ja kiillotettu viimeistely vähentää membraanien repeytymistä. Varren pidempi kokonaismitta (32 mm) sopii hyvin myös suurille myoopeille. 

Katalyst Surgicalin DEX-atuloiden ja -saksien putkimainen mekaniikka on toteutettu lineearisesti. Kaikki sisäiset osat on kiillotettu, eikä rakenne sisällä mäntää. Tämän ansiosta instrumentti liikkuu sulavasti ilman kitkaa.

Varren putkirakenne liikkuu puristettaessa kahvaa, jolloin kärjen iskupituus jää huomattavasti kilpailevia tuotteita lyhyemmäksi. Näin ollen kudokseen tarttuminen ja sen piteleminen on helpompaa, ilman ei-toivottua vetoa.

Leveällä aukeavat Katalyst Super Grip-atulat tarttuvat membraaneihin pitävästi ja ne soveltuvat erityisesti paksujen ja raskaiden kalvojen käsittelyyn. Instrumentin tylppä kärki mahdollistaa atraumaattisen työskentelyn. Vastaava kuin Alcon MAXGRIP forceps 707.13, 706.13, 705.13, 705.13P, 711.13P)

Valmistaja Katalyst Surgical

Katalyst SurgicalSinua saattaa kiinnostaa myös

Grieshaber-tyylinen ILM-atula

Grieshaber-tyylinen ILM-atula

DVF4019 Katalyst Surgicalin kertakäyttöinen vitreoretinaalinen atula, Grieshaber-tyylinen kalvopinsetti tai sateenvarjoatula, istuu käteen…