Symblepharon Ring

Symblepharon Ring

Symblepharon Ring


  • #SF-S-AJL – Small: 22 x 19
  • #SF-M-AJL – Medium: 24 x 21
  • #SF-L-AJL – Large: 25 x 22
  • Valmistettu läpikuultavasta polyeteenistä ja kopolyesteristä (PTEG) 
  • Steriili, yksittäin pakattu
  • Säilyvyys: 4,5 vuotta

Symblepharon on silmäluomen palpebraalisen sidekalvon osittainen tai täydellinen kiinnittyminen silmämunan bulbaariseen sidekalvoon. Symblepharon johtuu joko sairaudesta (trakooman sidekalvon jälkitilat) tai traumasta ja on harvoin synnynnäinen.

Symblepharon-renkaiden tehtävänä on estää tämä sidekalvon epänormaali kiinnittyminen, ehkäistä sidekalvon fornixin vetäytymistä ja säilyttää limakalvon sekä luomitaskun koko. Symblepharon-renkaat ovat erityisen hyödyllisiä silmän etuosan leikkausten, kemiallisten palovammojen tai sidekalvon irtoamisen yhteydessä. Renkaat sijoitetaan silmäluomien alle mahdollisimman pian leikkauksen tai trauman jälkeen. 

AJL Symblepharon Ring on suunniteltu mukautumaan silmämunan muotoon. Sen reunat ovat pyöristetty, mikä varmistaa atraumaattisen ja turvallisen käytön.

Valmistaja AJL

AJL


Sinua saattaa kiinnostaa myös

Illigin proteesi, Illig-proteesi (konformeeri)

Illigin proteesi, Illig-proteesi (konformeeri)

Illigin proteesi, Illig-proteesi, symblepharon on tarpeen esim. sidekalvotoimenpiteen, silmäluomikirurgian, kemiallisten palovammojen tai palovammojen yhteydessä.…

Bulbussuoja / Corneasuoja

Bulbussuoja / Corneasuoja

Tarkoitettu okuloplastisiin toimenpiteisiin sarveiskalvon suojaamiseksi. Mitat mahdollistavat suojan lepäämisen kovakalvon päällä.

Orbitaimplantin konformeeri

Orbitaimplantin konformeeri

Perforoitu konformeeri on pieni kuppimainen apuväline, jonka sisäpinta jäljittelee orbitan muotoa. Sitä käytetään…