Varalamput Heine


  • Laaja valikoima vaihtolamppuja HEINE- oftalmoskooppeihin ja retinoskooppeihin
  • Kysy omaan laitteeseesi sopivaa varaosaa

Lamppu pimeänä? Kauttamme saat alkuperäisvaraosat HEINEn oftalmoskooppeihin ja retinoskooppeihin. Kerro mitä laitetta käytät ja me autamme löytämään oikean vaihtolampun.

Jokainen HEINE:n lamppu on erityisesti suunniteltu kiinteäksi osaksi HEINE:n instrumentteja, joille lamput antavat virtaa perustuen seuraaviin parametreihin:

Värilämpötila: Perustuen HEINE XHL xenon halogeeniteknologiaan, jokainen polttimo on suunniteltu tarjotakseen ihanteellisen värilämpötilan instrumentille tarkoitettua diagnoosia varten. Tämä varmistaa kunnollisen tasapainon valaistuksen kirkkauden ja todellisen kudoksen värin välillä tarkimman diagnoosin saamiseksi

Polttimon käyttöikä: HEINE polttimot kestävät jopa 50% pidempään verrattuna perinteisiin polttimoihin tarjoten pitkän käyttöiän, optimaalisen suorituskyvyn ja kustannustehokkuuden.

Turvallisuus: Kehittyneet suunnittelu- ja valmistusmenetelmät estävät vaarallisien polttimon räjähdyksien tapahtumista.

Optimaalinen suorituskyky: Jokaisen HEINE:n optisen instrumentin suorituskyky riippuu polttimon antamasta tehosta. Lasipallokuoreen sisäänrakennetut linssit, hehkulangan tarkka sijoitus ja homogeeninen valon projiosointi ovat tärkeitä tekijöitä HEINE instrumenttisi suorituskyvyn kannalta. Me voimme taata huippuluokan suorituskyvyn ja turvallisuuden vain, jos instrumenttisi käyttää virallisia HEINE:n polttimoita. Jos käytetään epävirallista polttimoa, HEINE instrumenttisi suorituskyky ja turvallisuus vaarantuu, eikä valmistajan takuu ole enää voimassa. 

Kaikki XHL xenon halogeenipolttimot ovat saatavana yksittäispakkauksissa. Kysy ja varmista etukäteen oikea HEINE polttimo, jotta voimme taata laitteesi huippuluokan suorituskyvyn myös jatkossa.

Valmistaja HEINE

HEINE