Vario Digital FHD

Vario Digital FHD

Vario Digital FHD


 • Elektroninen suurennuslaite 
 • Full HD -kamera
 • Heijastamaton LCD-näyttö
 • Automaattinen tarkennus 
 • Valokuvaustoiminto ja sisäinen muistikortti
 • USB- ja HDMI-liitäntämahdollisuus
 • Kaksi näytön kokoa:
  • 16-tuumainen, tuotekoodi 16591
  • 22-tuumainen, tuotekoodi 16592

Vario Digital FHD on elektroninen suurennuslaite, jossa on automaattinen tarkennus. Laitteen Full HD -teräväpiirtokamera kuvaa tarkasteltavaa kohdetta, joka näkyy tarkalla LCD-näytöllä.

Laitteen suurennuskerroin on säädettävissä tarpeen mukaan. Automaattinen tarkennus voidaan hetkellisesti kytkeä pois päältä esimerkiksi silloin, kun kameran alla halutaan työskennellä (kirjoittaa tai tehdä käsitöitä). Tällöin kameran tarkennus pysyy tarkasteltavassa kohteessa, eikä tarkennu käsiin. 

Näytön alareunassa on ohjauspaneeli, jolla laitteen toimintoja voidaan ohjata. Laitteen valikoissa on ääniopastus (opastus pois kytkettävissä). 

Vario Digital FHD:ssä on valokuvatoiminto ja sisäinen muistikortti. Laite on kytkettävissä tietokoneeseen USB-liitännällä. 

Laitteen jalusta on tukeva, mikä vähentää tärinää ja tekee kuvasta vakaan myös isoilla suurennuskertoimilla. 

Yleistä: Elektroniset suurennuslaitteet käyttävät kameraa ja näyttöä kuvan suurentamiseen, tarjoten käyttäjälle säädettävän suurennuksen, kontrastin ja kirkkauden. Elektroniset suurennuslaitteet ovat erityisen hyödyllisiä pitkään kestävissä lukemistehtävissä tai tarkkaa työskentelyä vaativissa tehtävissä. Niissä on huomattavasti parempi kuvanlaatu verrattuna perinteisiin optisiin suurennuslaitteisiin, ja niiden avulla voidaan suurentaa erilaisia materiaaleja (kuten tekstejä, kuvia ja esineitä) selkeämmin ja yksityiskohtaisemmin. Elektroninen suurennuslaite on erityisen arvokas työkalu heikkonäköiselle henkilölle, koska se mahdollistaa itsenäisen elämän ja aktiivisen osallistumisen erilaisiin päivittäisiin toimintoihin. Osassa elektronisia suurennuslaitteita on myös tekstistä puheeksi -ääneenlukutoiminto. Elektronisista suurennuslaitteista käytetään myös nimityksiä digitaalinen suurennuslaite, sähköinen suurennuslaite, lukulaite, suurennusjärjestelmä, suurennusohjelma tai suurennuskamera.

 

Valmistaja Eschenbach

EschenbachSinua saattaa kiinnostaa myös

Smartlux Digital suurennuslasi

Smartlux Digital suurennuslasi

Smartlux Digital on tyylikäs perinteisen suurennuslasin muotoa mukaileva elektroninen suurennuslaite, joka tarjoaa…

Magnilink Vision Basic HD

Magnilink Vision Basic HD

MagniLink Vision Basic HD on helppokäyttöinen videosuurennuslaite, joka tarjoaa kaikki heikkonäköisen käyttäjän…

Magnilink Pro

Magnilink Pro

MagniLink Pro on erityisesti ammattikäyttöön suunniteltu suurennuslaite. Full HD kamera on asetettavissa…