EtusivuVitreoretinaOrbitaimplanttiVesber FCVB -lasiaisimplantti

Vesber FCVB -lasiaisimplantti

Vesber FCVB -lasiaisimplantti

Vesber FCVB -lasiaisimplantti


  • Uudenlainen ratkaisu ftiisi-potilaille
  • Ainutlaatuinen lasiaisen korvaava implantti
  • Poistaa tarpeen silikoniöljyn vaihdoille
  • Kosmeettisesti luonnollisempi lopputulos

Ftiisin hoito mielletään usein toivottomaksi. Ei enää. Asiaan on saatu turvallinen ja tehokas ratkaisu, Vesberin FCVB-lasiaisimplantti. Sen avulla silikoniöljyn emulsifikaatiosta ei tarvitse enää murehtia, eikä öljyä tarvitse lainkaan vaihtaa.

FCVB, Foldable Capsular Vitreous Body, on maailman ensimmäinen taitettava, kapsulaarinen lasiaisen korvaaja. Se on valmistettu bioyhteensopivasta silikonipolymeeristä, sisältäen lasiasta vastaavan kapselin, täyttöputken ja venttiilin. FCVB:n implantointi tapahtuu helposti omalla injektorillaan 3,5 mm:n viillosta, silmäkirurgin kontrolloidessa silmänpainetta.

Yli 120 kliinistä tutkimusta ja yli 300 onnistunutta toimenpidettä puhuvat puolestaan. Alan uutena standardina, FCVB tukee verkkokalvoa 360 asteisesti ja säilyttää silmän muodon. 95% potilaista kertoo myös parantuneesta psykososiaalisesta vaikutuksesta. Orbitaimplanttiin verrattuna, se näyttää ja myös tuntuu huomattavasti luonnollisemmalta.

Valmistaja Vesber Biotechnology

Vesber BiotechnologySinua saattaa kiinnostaa myös

Orbitaimplantti

Orbitaimplantti

Orbitaimplantti AJL Oculfit on pallomainen silmäimplantti, jota käytetään täyttämään silmämunan tyhjäksi jäänyt tila silmänpoiston,…

Orbitaimplantin konformeeri

Orbitaimplantin konformeeri

Perforoitu konformeeri on pieni kuppimainen apuväline, jonka sisäpinta jäljittelee orbitan muotoa. Sitä käytetään…