Vitreo Lutein - väriaine lasiaisen värjäämiseen


  • Ainutlaatuinen väriaine silmän lasiaiskirurgiaan
  • Värjää lasiaisen oransseilla luteiinikiteillä
  • Helpottaa vitrektomian visualisointia etenkin periferiassa ja posteriorisella hyaloidilla
  • Saatavana 10 x 1 ml:n ampulleissa
  • Sopii käytettäväksi jopa 27G:ssä

Luonnollinen valinta lasiaisenvärjäykseen

Vitreocare on tuonut markkinoille luonnollisista molekyyleistä koostuvan, turvallisen ja terveyttä edistävän tuoteperheen kaihi- ja vitreoretinaaliseen kirurgiaan. Tuoteperheeseen kuuluu lukuisia kapselipussin sekä lasiaisen ja verkkokalvon värjäämiseen tarkoitettuja tuotteita.

Tuotteet pohjautuvat verkkokalvolta ja mykiöltä löytyviin luteiiniin ja zeaksantiiniin, jotka ovat luonnon omia värjäysaineita. Yleisemmin ne ovat paremmin tunnettuja kehon omina antioksidantteina, jotka edistävät erityisesti silmän terveyttä ja suodattavat korkeaenergistä sinistä valoa. Yhdessä ne ovat myös makulaarisen pigmentin kaksi tärkeintä ainesosaa.

Eikö myrkytön ja turvallisempi vaihtoehto olisi sinunkin potilaillesi parempi? 

Vitrektomian yhteyteen, lasiaisen värjäämiseen suunniteltu ainutlaatuinen värjäysaine alentaa retinavaurioiden riskiä, nopeuttaa toimenpidettä ja vähentää potilaan silmien altistusta mikroskoopin ja endoskooppien uv-valolle. Se helpottaa lasiaisen visualisointia ja selkeyttää mm. lasiaisen poistamista periferiasta ja posterioriselta hyaloidilta. Vitreo Lutein sopii loistavasti esim. nuorille diabeetikoille, joilla lasiainen on vaikeammin havaittavissa.

Sen kultaiset luteiinikiteet kertyvät lasiaiseen ja lasiaiskalvon pintaan, antaen lopputulokseksi selkeän oranssin sävyn. Tuote ei sisällä lisättyjä väriaineita. Ei tarvetta ilma-/neste-vaihdolle (air-fluid exchange).