EtusivuIogen juhlisti 10-vuotista taivaltaan silmäkirurgipäivillä

Iogen juhlisti 10-vuotista taivaltaan silmäkirurgipäivillä

Iogen juhlisti 10-vuotista taivaltaan silmäkirurgipäivillä

FSCRS:n koulutuspäivät järjestettiin tänä vuonna Scandic Rosendahlissa, Tampereella. Luonnollisestikin mukana ollut Iogen juhlisti myös näyttävästi 10-vuotista historiaansa suomalaisten silmäkirurgien kanssa. 

Koulutustilaisuuden anti keräsi paljon kiitosta. Ulkomaisista luennoitsijoista englantilainen Larry Benjamin jakoi paljon kokemuksiaan kaihitoimenpiteisiin liittyen. Hänen puheenvuorossaan paljon huomiota sai I/A-kärjen täysin peittävän silikonihupun merkitys turvallisuustekijänä. Benjaminin mukaan täyssilikoninen I/A minimoi kapselipussin repeämisen riskiä, ja sitä myöden vähentää myös tarpeettomia vitrektomioita.

Kapselipussin kiillotusvaiheen turvallisuutta parantamalla on myös saavutettavissa huomattavia säästöjä, kun paikalla olleet silmäkirurgit arvioivat varovasti kapselipussin repeämisen aihuttaman vitrektomian kustantavan keskimäärin n. 5000 euroa kappaleelta.

Maaliskuussa Euroopan markkinoille MST:ltä tullut täyssilikoninen I/A Allegro SP keräsikin paljon kiinnostuneita kirurgeja juuri turvallisuusaspektinsa puolesta.

Grillailua ja chillailua

Aurinko helli juhlaväkeä Rosendahlin nurmella Pyhäjärven rannan tuntumassa.

Sisällöntäyteisen koulutuspäivän päätteeksi Iogen kutsui osallistujat kesäisiin puutarhajuhliin Pyhäjärven rannan tuntumaan juhlimaan yhteistä taivalta tähän mennessä. Sää helli osallistujia ja ilta olikin hyvin onnistunut. The Voice of Finlandistakin tuttu trubaduuri A-J Keskinen poikkesi viihdyttämässä juhlaväkeä samalla kun Mies & Grilli -kombo valmisti maittavia suupaloja.

Iogenia sen perustamisesta lähtien luotsanut toimitusjohtaja Tommi Järvinen oli hyvin mielissään tapahtumasta ja sen iloisesta hengestä. "Olemme hyvin mielissämme, että olemme pystyneet luomaan näin ainutlaatuisen suhteen suomalaisiin silmäkirurgeihin ja pyrimme jatkossakin palvelemaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla," hän iloitsee. "Tavoitteenamme on toimia enemmän yhteistyökumppanina, kuin myyntiorganisaationa, ja kasvaa yhdessä ystäviemme kanssa," toteaa toimitusjohtaja Järvinen lopuksi.