EtusivuKesäharjoittelija Iogenin Ilona

Kesäharjoittelija Iogenin Ilona

Kesäharjoittelija Iogenin Ilona

Iogen sai tiimiinsä vahvistusta kesän ajaksi, kun tradenomiksi opiskeleva Ilona Lahti aloitti harjoittelujaksonsa toukokuun alussa. Ilona työskentelee pääsääntöisesti tavarantoimitusten ja asiakkuuksien parissa. 

“Täällä on mahtava työporukka. Minut on otettu hyvin vastaan ja tuntuu, että olisin tuntenut iogenilaiset pidempäänkin. Kaiken lisäksi töihin on aina kiva tulla”, Ilona kertoo. Toinen mainio asia harjoittelussa on Ilonan mielestä se, että työ on sopivan monipuolista. 

Opiskelun osalta Ilonan toiveena on lähteä vielä viimeisen lukuvuoden aikana vaihtoon Pietariin ja erikoistua kansainväliseen kauppaan, sillä hän opiskelee venäjän kieltä. Vapaa-aika kuluu jääkiekkoharrastuksen ja hevosurheilun parissa. Mikäli opiskelulta ja harrastuksilta jää aikaa, sen täyttää luonnossa liikkuminen ja mökkeily.

Lopuksi Ilona toteaa harjoittelupaikan olleen kuin lottovoitto hänelle. Kevään koronapandemian vuoksi töitä ei ollut helppoa löytää ja siksi tuntui uskomattomalta päästä harjoitteluun juuri siihen yritykseen, johon hän eniten halusi.  Myös Iogenilla ollaan tyytyväisiä Ilonan tähän astiseen työpanokseen. “On ollut mahtavaa saada joukkoomme Ilonan kaltainen tunnollinen ja luotettava harjoittelija”, toteaa Iogenin asiakkuuskoordinaattori Sini Sundell, ja jatkaa, “meillä kävi hyvä tuuri, että löysimme juuri Ilonan”,