EtusivuOtso, Iogenin yövuorolainen

Otso, Iogenin yövuorolainen

Otso, Iogenin yövuorolainen

Syyskuun lopulta asti Iogenin varasto- ja lähettämötiloissa on ahkeroinut otsonaattori GX500, joka ystävien kesken kulkee nimellä Otso. Hiljaa nurkassa suriseva Otso kantaa oman kortensa kekoon, että Iogenin varasto- ja lähettämötiloissa ilma ja pinnat pysyvät mahdollisimman puhtaina, ja täten myös lähtevät paketit ovat puhtaampia.

Iogenin ja Otson tiet kohtasivat, kun Iogenilla pohdittiin epidemia-ajan herättelemänä, miten pystymme entisestään parantamaan meiltä lähtevien pakettien turvallisuutta. Otsonointi nousi keskusteluun ratkaisuna, kun tutkimukset alkoivat indikoida sen toimivan myös koronavirukseen.

Otsonaattorin toimintaan on oltu tyytyväisiä. “Otso on hiljainen ja huomaamaton, varsinainen herrasmies”, kertoo Iogenin tilaus- ja logistiikkatoiminnoista vastaava Sini Sundell, ja jatkaa: “lisäksi helppokäyttöisen tehopuhdistuksen sai säädettyä yöaikaan, jolloin tiloissa ei ole ihmisiä.”

Otso on kotoisin tamperelaiselta Ozonium Oy:ltä, jonka toimitusjohtaja Íñigo Echeverría on myös tyytyväinen Iogenin ratkaisuun. “Olemme ylpeitä, että Iogen on luottanut meihin tässä asiassa. Tuotteet lähtevät desinfioituina varastosta ja heidän asiakkaat välttyvät potentiaalisilta riskeiltä, ja tämä luo myös turvallisemman työympäristön. Otsoni on ympäristöystävällinen tapa desinfioida virukset, bakteerit ja homeet, ja näinä aikoina tällainen tekniikka on vieläkin tärkeämpää”, pohtii Echeverría.