EtusivuSuomen glaukoomaseuran koulutuspäivät

Suomen glaukoomaseuran koulutuspäivät

Suomen glaukoomaseuran koulutuspäivät

Helsingin Valkoisessa Salissa 20.4.2018 järjestettiin Suomen glaukoomaseuran koulutuspäivät. Tiimistämme Tero ja Timo olivat paikan päällä. Koulutustilaisuus oli ajankohtainen alan ammattilaisille.

Suomen Glaukoomaseura ry, Finlands Glaukomförening rf on v. 1997 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää glaukoomatutkimuksen ja glaukooman hoito- ja tutkimuskäytäntöjen kehitystä sekä edistää glaukoomatietoutta. Suomen Glaukoomaseura r.y. toimii pitämällä kokouksia ja koulutustilaisuuksia, pitämällä yhteyttä jäseniin ja olemalla yhteydessä yhdistyksen tarkoitusta vastaaviin kotimaisiin ja ulkomaisiin yhdistyksiin ja järjestöihin sekä ryhtymällä muihin vastaaviin yhdistyksen tarkoitusta edistäviin toimenpiteisiin.

Koulutuspäivänä meillä oli kunnia saada osastollemme Ologenin valmistaja, Aeon Astronin lääketieteellinen johtaja tri. Hans J. Schuitmaker. Hän esitteli markkinoiden ainoata sulavaa implanttia syvään sklerektomiaan, ja oli paikalla vastailemassa kirurgiemme kysymyksiin aiheesta.

Tarjosimme myös halukkaille kirurgeille mahdollisuuden päästä tutustumaan Kahook Dual Blade -goniotomiaveitseen käytännössä.

Suomen glaukoomaseura on alustavasti suunnitellut seuraavat koulutuspäivät ajankohdalle 10.5.2019.