EtusivuValmistajat

Valmistajat

Aeon Astron

Aeon Astron

Aeon Astron Europe BV on hollantilainen yritys, joka valmistaa silmäkirurgiaan korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita, kuten Ologen -kollageenimatriisia, BioCornea- ja BioLens-tuotteita.

AJL

AJL

Espanjalainen AJL valmistaa Intacs-renkaiden lisäksi tekomykiöitä ja useita erilaisia silmäkirurgisia tarvikkeita lähes joka silmäkirurgian saralla.

Albert Heiss

Albert Heiss

Albert Heiss GmbH & Co on vuonna 1921 perustettu saksalainen, korkealaatuisia silmäkirurgisia instrumenttejä valmistava yritys.

Alchimia

Alchimia

AL.CHI.MI.A. Srl, on perinteinen vuonna 1993 Padovassa, Italiassa perustettu yritys, joka panostaa voimakkaasti omaan ensiluokkaiseen tuotekehitykseensä. Yritys on keskittynyt mm. silmäkirurgiaan ja silmäpankkitoimintaan.

Alma

Alma

Alma on globaali laitevalmistaja, jonka tuoteportfolioon kuuluu esteettisiä ja kirurgisia laser-, valo-, RF-, plasma- ja ultraäänipohjaisia laitteita.

Asico

Asico

Asico on perinteikäs silmäinstrumenttien valmistaja, jonka innovatiivisesta valikoimasta löytyy yli 1500 tuotetta.

Aurolab

Aurolab

Vuonna 1992 perustettu Aurolab valmistaa korkeatasoisia tuotteita oftalmologian alalle kohtuulliseen hintaan.

Bausch + Lomb

Bausch + Lomb

Bauch+Lomb on perinteikäs silmäkirurgian toimija, joka valmistaa kattavasti kaihi- ja verkkokalvokirurgiassa käytettäviä tekomykiöitä, laitteita ja tarvikkeita.

Biocon

Biocon

​Biocon Medizintechnik GmbH on saksalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita, räätälöityjä toimenpidepakkauksia (CPT) asiakkaiden vaatimusten mukaan, valvotussa ympäristössä. Yrityksellä on käytössä laatujärjestelmä, jota noudatetaan tarkasti potilasturvallisuuden varmistamiseksi.

Bioniko

Bioniko

Bioniko on Miamissa, Floridassa toimiva yritys, joka valmistaa runsaasti erilaisia ja laadukkaita tekosilmiä silmäkirurgian harjoitteluun.

BVI

BVI

Beaver-Visitec International on tunnettu silmälääketieteen toimija, jonka valikoimasta löydät kaiken tarvittavan. BVI:n tuotteita ovat monet alan standardeiksi nousseet brandit, kuten Beaver-veitset, Visitec-kanyylit ja Merocel-kuivurit.

Corza Medical

Corza Medical

Corza Medical on vuonna 2021 perustettu yhtiö, jonka silmäkirurgiseen edustukseen kuuluvat mm. Asicon, Katenan, Sharpointin ja Surgical Specilitiesien brandit.

Ens Eyes

Ens Eyes

Ens Eyes on hollantilainen yritys, joka on keskittynyt erikoisvalmisteisten piilolinssien valmistukseen. Heidän tuotevalikoimastaan löytyy mm. lääketieteen tarkoituksiin valmistettuja terapeuttisia linssejä sekä ortokeratolinssejä.

F.I.S.O. S.r.l.

F.I.S.O. S.r.l.

Italialainen F.I.S.O. S.r.l. on vuonna 1997 perustettu yritys, joka valmistaa oftalmologian välineitä ja laitteita.

Fidia Pharma

Fidia Pharma

Fidia Farmaceutici S.p.A. on italialainen, vuonna 1946 perustettu perinteikäs yritys, joka valmistaa mm. hyaluronihappoja, kuivasilmäisyyden hoitotuotteita ja lisäravinteita.

Hasa Optix

Hasa Optix

HASA Optix on yksityinen belgialainen, vuonna 2012 perustettu yritys, joka valmistaa kertakäyttöisiä silmäkirurgisia instrumentteja. Hasa Optix panostaa toiminnassaan kestäviin ratkaisuihin kustannustehokkaassa ympäristössä, tinkimättä tuotteiden laadusta.

I-MED Pharma

I-MED Pharma

I-MED Pharma on Kanadalainen yritys, joka on jo vuosikymmenien ajan toimittanut oftalmologisia tuotteita. Yritys on ylpeä siitä, että se on ollut kärjessä kuivasilmäisyyden hoidossa, ja investoi voimakkaasti koulutukseen ja tehokkaiden tuotteiden kehittämiseen. Keihään kärkenä uutuus: I-Pen osmolaarisuusmittari.

Imagine Eyes

Imagine Eyes

Imagine Eyes on ranskalainen Orsayssa toimiva yritys, joka valmistaa wavefront- ja adaptive optics-tekniikkaan perustuvia edelläkäyviä silmälääketieteen kuvantamislaitteita.

InsEYEt

InsEYEt

InsEYEt yhdisvaltalainen yritys, joka valmistaa SimulEYE-harjoittelusilmiä silmälääkäreiden opetuskäyttöön.

Katalyst Surgical

Katalyst Surgical

Katalyst Surgical on yhdysvaltalainen Premium-luokan silmäkirurgisten instrumenttien valmistaja, jolla on yli 40 vuoden kokemus alalta.

Katena

Katena

Katena Products, Inc., valmistaa silmäkirurgiassa käytettäviä instrumentteja, diagnostisia linssejä, kyyneltitulppia sekä erilaisia tarvikkeita ja laitteita. Yritys on perustettu vuonna 1975 ja sen päätoimipaikkana on Parsippany, NJ, USA.

Mani

Mani

Japanilainen Mani Inc. on valmistanut kirurgisia instrumentteja jo vuodesta 1956 lähtien. Heidän liiketoimintansa keihäänkärkenä ovat maailman terävimmät oftalmiset veitset ja sutuurit.

MD Tech

MD Tech

MD Tech on italialainen vuonna 2010 perustettu yritys, joka valmistaa kaihikirurgiassa käytettäviä premium-luokan tekomykiöitä, viskoja ja väriaineita.

MDT

MDT

MDT valmistaa laadukkaita tuotteita ja kalusteita silmälääkäreille sekä hoitohenkilökunnalle.

MediCapture Inc

MediCapture Inc

Vuonna 2002 perustettu MediCapture Inc on lääketieteellisten videotallentimien johtava valmistaja.

MedOne Surgical

MedOne Surgical

MedOne Surgical, Inc. kehittää ja valmistaa korkealuokkaisia kirurgisia instrumenttejä. Yrityksen pääasiallinen fokus on vitreoretinaalisissa kertakäyttötuotteisissa, kuten erikoisvalmisteisissa kanyyleissä sekä back flush-instrumenteissä.

Mercado Medic

Mercado Medic

Mercado Medic Ab on vuonna 1971 perustettu ruotsalainen yritys. Se valmistaa modulaarisia sähköisiä tuoleja, jotka ovat räätälöitävissä esimerkiksi liikuntarajoitteisille sekä sairaanhoitoon.

Molteno Ophthalmic Ltd

Molteno Ophthalmic Ltd

Molteno Ophthalmic Ltd on vuodesta 1982 saakka toiminut Uusi-Seelantilainen silmälääketieteen implantteja valmistava yritys. Perinteikkään yrityksen kuuluisa lippulaiva, Molteno - glaukoomaimplantti on markkinoiden tunnetuin, tehokkain ja tutkituin silmänpainetta alentava implantti. Sen tukena on yli 30 vuoden kliininen tutkimustyö ja tuhansia tyytyväisiä potilaita.

Moria

Moria

Moria valmistaa 190 vuoden kokemuksella erittäin laadukkaita kesto- ja kertakäyttöisiä silmäkirurgian instrumentteja. Muita tuotteita ovat mm. One Use-Plus SBK mikrokeratomi (100-µm LASIK-läppä) sekä Epi-K, maailman johtava epikeratomi. Morian DSAEK-järjestelmä puolestaan on mullistanut sarveiskalvosiirtokirurgian.

MorTan Inc

MorTan Inc

Mortan Inc. valmistaa silmän huuhteluun kehitettyä kertakäyttöistä linssiä ja letkustoa. Tämä paras ja tehokkain silmän huuhteluväline on käytössä mm. yli 90%:ssa USA:n ensiavuista.

MST

MST

Microsurgical Technologies on jo pitkään ollut tunnettu innovatiivista tuotteistaan. Malyugin-renkaan lisäksi valikoimassa on phaco-kärkiä, patentoitu forceps-järjestelmä vaihdettavilla päillä sekä I/A-instrumentaatiota. Yrityksen vahvuutena on varsinkin MICS-instrumentaatio.

New World Medical

New World Medical

New World Medical on yhdysvalloissa toimiva glaukoomakirurgisten tuotteiden valmistaja. Innovatiivisen tuotevalmistuksen lisäksi NWM kantaa vastuun myös hyväntekevyydestä, tarjoten laajalti tuotteitaan ja apuaan kehitysmaiden silmäpotilaille.

Nordset

Nordset

Nordset on laadukas saksalainen yritys, joka on keskittynyt kertakäyttöisten ja steriilien toimenpidepakkausten valmistamiseen.

Oasis Medical

Oasis Medical

Oasis Medical on maailmanlaajuinen kustannustehokkaiden oftalmologisten kertakäyttöisten instrumenttien ja tarvikkeiden valmistaja. Sen valikoimiin kuuluu mm. veitsiä ja kanyyleita erilaisiin toimenpiteisiin, tuotteita kuivasilmäisyyden hoitoon sekä myös moniin käyttötarkoituksiin sopivia Soft Cell -kolmiokuivureita.

Ophtec

Ophtec

Ophtec valmistaa korkealaatuisia kaihitarvikkeita sekä tekomykiöitä niin etu- kuin takakammioonkin asennettavaksi. Yrityksen lippulaivatuote Artisanista on kahdenkymmenen vuoden aikana muodostunut maailman suosituin etukammiolinssi. Maailmanlaajuisesti Artisania on implantoitu yli 350 000 kpl. Vaihtoehtona on myös uudempi, pienemmästä viillosta implantoitava Artiflex.

Rayner

Rayner

Rayner on brittiläinen, maailman vanhin tekomykiöitä valmistava yritys. Valmistus alkoi luonnollisesti yhteistyössä Sir Harold Ridleyn kanssa. Raynerin IOL:t saivat myös ensimmäisenä maailmassa FDA:n hyväksynnän. Valikoimassa on sekä mono- että multifokaaliset linssit, tooriset linssit, sekä helppokäyttöinen, ohut addon-linssi, Sulcoflex.

SERVImed Industrial

SERVImed Industrial

SERVImed Industrial on italialainen vuonna 2011 perustettu yritys, joka yhteistyössä Iromed Group:n kanssa valmistaa ja jakelee oftalmisia laitteita, tuotteita sekä ravintolisiä.

Soleko

Soleko

Soleko valmistaa poikkeuksellisia tekomykiöitä silmän kaihileikkauksiiin. Heidän erikoisuutenaan ovat mm. harvinaisen laajat diopteriranget sekä ankkurikiinnitteinen skleeralinssi.

Staar Surgical

Staar Surgical

Staar Surgical Company on sveitsiläinen vuonna 1982 perustettu yritys, joka valmistaa tuotteita kaihi- ja refraktiiviseen kirurgiaan. Yritys on maailmalla erittäin tunnettu ylivoimaiseen markkinajohtajan asemaan nousseista ICL-linsseistään.

Sterimedix

Sterimedix

Vuonna 1987 perustettu, Bausch Health-konserniin kuuluva, Sterimedix valmistaa kertakäyttöisiä kirurgisia instrumentteja ja tuotteita oftalmologiaan ja estetiikkaan.

Tomey

Tomey

Japanilainen, korkeaa teknologiaa tuottava yritys, jonka tuotetarjonta on keskittynyt tarjoamaan vaativalle oftalmologille laadukkaita ja moderneja diagnostiikkatyökaluja. Iogen Oy tarjoaa kaikille Tomey-laitteille kotimaisen koulutuksen ja huollon. Tomeyn tuotevalikoimaan kuuluvat yleisimmät diagnostiset laitteet kuten autorefraktometrit, autokeratometrit, topografit, ultraäänilaitteet kuten biometrit ja pakymetrit, linssimittarit, perimetrit sekä elektrofysiologiset laitteet.

Toul Meditech

Toul Meditech

Toul Meditech AB on ruotsalainen yritys, joka kehittää leikkaus- ja toimenpidehygieeniaa parahtavia ratkaisuja.

TSK

TSK

TSK valmistaa laadukkaita neuloja ja kanyyleja lääketieteen eri osa-alueille.

UFSK

UFSK

UFSK-International OSYS GmbH on erityisesti oftalmologiaan tarkoitettujen leikkaustasojen, hoitopöytien ja -tuolien valmistaja.

VSY Biotechnology

VSY Biotechnology

VSY Biotechnology toimittaa yli 60 eri maahan huippu tekniikalla valmistettuja tuotteitaan. Niin oftalmologiset kuin ortopediset ratkaisut ovat suunniteltu ja valmistettu lähtökohdalla parantaa näköä ja tuottaa mukavuutta asiakkaille ympäri maailmaa. Heidän pääkonttorinsa sijaitsee Hollannin pääkaupungissa Amsterdamissa.