EtusivuValmistajat

Valmistajat

AJL

AJL

Espanjalainen AJL valmistaa Intacs-renkaiden lisäksi tekomykiöitä ja useita erilaisia silmäkirurgisia tarvikkeita lähes joka silmäkirurgian saralla.

Albert Heiss

Albert Heiss

Albert Heiss GmbH & Co on vuonna 1921 perustettu saksalainen, korkealaatuisia silmäkirurgisia instrumenttejä valmistava yritys.

Alchimia

Alchimia

AL.CHI.MI.A. Srl, on perinteinen vuonna 1993 Padovassa, Italiassa perustettu yritys, joka panostaa voimakkaasti omaan ensiluokkaiseen tuotekehitykseensä. Yritys on keskittynyt mm. silmäkirurgiaan ja silmäpankkitoimintaan.

Asico

Asico

Asico on perinteikäs silmäinstrumenttien valmistaja, jonka innovatiivisesta valikoimasta löytyy yli 1500 tuotetta.

Aurolab

Aurolab

Vuonna 1992 perustettu Aurolab valmistaa korkeatasoisia tuotteita oftalmologian alalle kohtuulliseen hintaan.

Bausch + Lomb

Bausch + Lomb

Bauch+Lomb on perinteikäs silmäkirurgian toimija, joka valmistaa kattavasti kaihi- ja verkkokalvokirurgiassa käytettäviä tekomykiöitä, laitteita ja tarvikkeita.

Belkin Vision

Belkin Vision

Belkin Vision on Israelissa toimiva yritys, joka valmistamaa glaukooman hoidon mullistavaa DSLT-laseria, Belkin Eaglea.

Biocon

Biocon

​Biocon Medizintechnik GmbH on saksalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita, räätälöityjä toimenpidepakkauksia (CPT) asiakkaiden vaatimusten mukaan, valvotussa ympäristössä. Yrityksellä on käytössä laatujärjestelmä, jota noudatetaan tarkasti potilasturvallisuuden varmistamiseksi.

Bioniko

Bioniko

Bioniko on Miamissa, Floridassa toimiva yritys, joka valmistaa runsaasti erilaisia ja laadukkaita tekosilmiä silmäkirurgian harjoitteluun.

Bon

Bon

Bon Optic on vuonna 1982 perustettua saksalainen, Lübeckissa toimiva yritys, joka valmistaa silmälääketieteen laitteita ja kalusteita.

BVI

BVI

Beaver-Visitec International on tunnettu silmälääketieteen toimija, jonka valikoimasta löydät kaiken tarvittavan. BVI:n tuotteita ovat monet alan standardeiksi nousseet brandit, kuten Beaver-veitset, Visitec-kanyylit ja Merocel-kuivurit.

Coil

Coil

COIL on maailman johtava heikkonäköisten suurennuslasien valmistaja, jolla on erittäin kattava tuotevalikoimista. Osana Carclo-yhtymää, sillä on yli 80 vuoden kokemus silmälääketieteen ja teollisen optiikan tuotekehittäyksestä ja valmistuksesta.

Corza Medical

Corza Medical

Corza Medical on vuonna 2021 perustettu yhtiö, jonka silmäkirurgiseen edustukseen kuuluvat mm. Asicon, Katenan, Sharpointin ja Surgical Specilitiesien brandit.

Dolphin

Dolphin

Dolphin suunnittelee ja valmistaa ohjelmistoja, joiden avulla sokeat ja heikkonäköiset ihmiset voivat lukea, työskennellä ja kommunikoida. Yritys on sitoutunut luomaan apuvälineteknologiaa, joka tekee työpaikoista, luokkahuoneista ja kodeista esteettömiä ja käyttökelpoisia näkövammaisille ihmisille.

Eschenbach

Eschenbach

Saksalainen Eschenbach valmistaa korkealaatuisia suurennusratkaisuja näkövammaisille. Eschenbachin tuotteisiin kuuluvat mm. suurennuslasit, kaukoputket, lukulaitteet, videosuurennuslasit, näytöt ja paljon muuta!

F.I.S.O. S.r.l.

F.I.S.O. S.r.l.

Italialainen F.I.S.O. S.r.l. on vuonna 1997 perustettu yritys, joka valmistaa oftalmologian välineitä ja laitteita.

Fidia Pharma

Fidia Pharma

Fidia Farmaceutici S.p.A. on italialainen, vuonna 1946 perustettu perinteikäs yritys, joka valmistaa mm. hyaluronihappoja, kuivasilmäisyyden hoitotuotteita ja lisäravinteita.

Fresnel Lens

Fresnel Lens

Fresnel Prism and Lens Co. on Minnesotassa, USA:ssa sijaitseva pieni perheyritys, joka valmistaa okkluusiosilmäppuja Amblyopiasta kärsiville lapsille.

Gaush

Gaush

Gaush Medical Group on pitkät perinteet omaava yritys, joka on omistautunut silmätautien hoidon edistämiseen. Yritys valmistaa diagnostisia laitteita, kertakäyttöisiä instrumentteja ja tarvikkeita sekä mm. tekomykiöitä ja diagnostisia laitteita. Gaushilla on tuotekehityskeskukset Hollannissa ja Saksassa sekä useita valmistuslaitoksia Kiinassa.

Good-Lite

Good-Lite

Good-Lite on maailman tunnetuin näöntutkimustaulujen, valolaatikoiden näköterapiatyökalujen ja diagnostisten lisävarusteiden valmistaja.

Hasa Optix

Hasa Optix

HASA Optix on yksityinen belgialainen, vuonna 2012 perustettu yritys, joka valmistaa kertakäyttöisiä silmäkirurgisia instrumentteja. Hasa Optix panostaa toiminnassaan kestäviin ratkaisuihin kustannustehokkaassa ympäristössä, tinkimättä tuotteiden laadusta.

HEINE

HEINE

HEINE Optotechnik on vuonna 1946 perustettu perinteikäs saksalainen yritys. Se valmistaa maailmankuuluja ja laadukkaita diagnostisista laitteista, kuten oftalmoskooppeja ja retinoskooppeja.

I-MED Pharma

I-MED Pharma

I-MED Pharma on Kanadalainen yritys, joka on jo vuosikymmenien ajan toimittanut oftalmologisia tuotteita. Yritys on ylpeä siitä, että se on ollut kärjessä kuivasilmäisyyden hoidossa, ja investoi voimakkaasti koulutukseen ja tehokkaiden tuotteiden kehittämiseen. Keihään kärkenä uutuus: I-Pen osmolaarisuusmittari.

Imagine Eyes

Imagine Eyes

Imagine Eyes on ranskalainen Orsayssa toimiva yritys, joka valmistaa wavefront- ja adaptive optics-tekniikkaan perustuvia edelläkäyviä silmälääketieteen kuvantamislaitteita.

InsEYEt

InsEYEt

InsEYEt yhdisvaltalainen yritys, joka valmistaa SimulEYE-harjoittelusilmiä silmälääkäreiden opetuskäyttöön.

Katena

Katena

Katena Products, Inc., valmistaa silmäkirurgiassa käytettäviä instrumentteja, diagnostisia linssejä, kyyneltitulppia sekä erilaisia tarvikkeita ja laitteita. Yritys on perustettu vuonna 1975 ja sen päätoimipaikkana on Parsippany, NJ, USA.

LVI - Low Vision International AB

LVI - Low Vision International AB

Växjössä, Ruotsissa toimiva LVI on vuonna 1978 perustettu näköapuvälineiden valmistaja. Yritys kehittää, valmistaa että myy visuaalisia apuvälineitä omalla rekisteröidyllä MagniLink-tavaramerkillään.

Mani

Mani

Japanilainen Mani Inc. on valmistanut kirurgisia instrumentteja jo vuodesta 1956 lähtien. Heidän liiketoimintansa keihäänkärkenä ovat maailman terävimmät oftalmiset veitset ja sutuurit.

MD Tech

MD Tech

MD Tech on italialainen vuonna 2010 perustettu yritys, joka valmistaa kaihikirurgiassa käytettäviä premium-luokan tekomykiöitä, viskoja ja väriaineita.

MDT

MDT

MDT valmistaa laadukkaita tuotteita ja kalusteita silmälääkäreille sekä hoitohenkilökunnalle.

MediCapture Inc

MediCapture Inc

Vuonna 2002 perustettu MediCapture Inc on lääketieteellisten videotallentimien johtava valmistaja.

MedOne Surgical

MedOne Surgical

MedOne Surgical, Inc. kehittää ja valmistaa korkealuokkaisia kirurgisia instrumenttejä. Yrityksen pääasiallinen fokus on vitreoretinaalisissa kertakäyttötuotteisissa, kuten erikoisvalmisteisissa kanyyleissä sekä back flush-instrumenteissä.

Menicon

Menicon

Menicon Co., Ltd. on vuonna 1951 perustettu Japanin ensimmäinen ja suurin piilolinssien valmistaja. Nykyään sillä on edustus yli 80 maassa. Meniconin tavoitteena on toimittaa turvallisia piilolinssejä maailmanlaajuisesti ja asettaa asiakkaiden silmien terveys etusijalle. Menicon on maailman ainoa valmistaja, joka on omistautunut kaikille piilolinsseihin liittyville liiketoiminta-alueille, mukaan lukien materiaalien kehittäminen, linssien suunnittelu sekä piilolinssien ja hoitoratkaisujen valmistus.

Mercado Medic

Mercado Medic

Mercado Medic Ab on vuonna 1971 perustettu ruotsalainen yritys. Se valmistaa modulaarisia sähköisiä tuoleja, jotka ovat räätälöitävissä esimerkiksi liikuntarajoitteisille sekä sairaanhoitoon.

Molteno Ophthalmic Ltd

Molteno Ophthalmic Ltd

Molteno Ophthalmic Ltd on vuodesta 1982 saakka toiminut Uusi-Seelantilainen silmälääketieteen implantteja valmistava yritys. Perinteikkään yrityksen kuuluisa lippulaiva, Molteno - glaukoomaimplantti on markkinoiden tunnetuin, tehokkain ja tutkituin silmänpainetta alentava implantti. Sen tukena on yli 30 vuoden kliininen tutkimustyö ja tuhansia tyytyväisiä potilaita.

Moria

Moria

Moria valmistaa 190 vuoden kokemuksella erittäin laadukkaita kesto- ja kertakäyttöisiä silmäkirurgian instrumentteja. Muita tuotteita ovat mm. One Use-Plus SBK mikrokeratomi (100-µm LASIK-läppä) sekä Epi-K, maailman johtava epikeratomi. Morian DSAEK-järjestelmä puolestaan on mullistanut sarveiskalvosiirtokirurgian.

MorTan Inc

MorTan Inc

Mortan Inc. valmistaa silmän huuhteluun kehitettyä kertakäyttöistä linssiä ja letkustoa. Tämä paras ja tehokkain silmän huuhteluväline on käytössä mm. yli 90%:ssa USA:n ensiavuista.

MST

MST

Microsurgical Technologies on jo pitkään ollut tunnettu innovatiivista tuotteistaan. Malyugin-renkaan lisäksi valikoimassa on phaco-kärkiä, patentoitu forceps-järjestelmä vaihdettavilla päillä sekä I/A-instrumentaatiota. Yrityksen vahvuutena on varsinkin MICS-instrumentaatio.

New World Medical

New World Medical

New World Medical on yhdysvalloissa toimiva glaukoomakirurgisten tuotteiden valmistaja. Innovatiivisen tuotevalmistuksen lisäksi NWM kantaa vastuun myös hyväntekevyydestä, tarjoten laajalti tuotteitaan ja apuaan kehitysmaiden silmäpotilaille.

Nordset

Nordset

Nordset on laadukas saksalainen yritys, joka on keskittynyt kertakäyttöisten ja steriilien toimenpidepakkausten valmistamiseen.

Oasis Medical

Oasis Medical

Oasis Medical on maailmanlaajuinen kustannustehokkaiden oftalmologisten kertakäyttöisten instrumenttien ja tarvikkeiden valmistaja. Sen valikoimiin kuuluu mm. veitsiä ja kanyyleita erilaisiin toimenpiteisiin, tuotteita kuivasilmäisyyden hoitoon sekä myös moniin käyttötarkoituksiin sopivia Soft Cell -kolmiokuivureita.

Occuity

Occuity

Occuity on vuonna 2019 perustettu, Readingissä, Iso-Britanniassa toimiva yritys. Se on erikoistunut terveydenhuollon kädessä pidettävien, optisten non-contact -laitteiden kehittämiseen ja valmistukseen. Occuityn tavoitteena on mullistaa tapa, jolla maailman yleisimpiä kroonisia sairauksia, kuten diabetesta ja Alzheimerin tautia seulotaan, diagnosoidaan ja seurataan non-invasiivisesti.

Ocular

Ocular

Ocular Instruments on 1960-luvulla perustettu perheyritys, joka on tänä päivänä yksi maailman suurimmista silmädiagnostiikka-, laser- ja kirurgisten linssien valmistajista. Kaikki Ocularin tuotteet on kehitetty yhdessä johtavien silmälääkäreiden kanssa ja ne valmistetaan Bellevuessa, Yhdysvalloissa, tarkimpien ja vaativimpien standardien mukaisesti.

Oculus

Oculus

Oculus on silmäalan ammattilaisten tunnettu ja luotettu kumppani. Sen valmistamiin tuotteisiin kuuluvat mm. koelinssit ja -kehykset sekä erilaiset diagnostiset laitteet, keihäänkärkenään Pentacam - topo- ja tomografit. Vuonna 1895 perustun perheyrityksen pääkonttori on Wetzlarissa, Saksassa.

Ophtec

Ophtec

Ophtec valmistaa korkealaatuisia kaihitarvikkeita sekä tekomykiöitä niin etu- kuin takakammioonkin asennettavaksi. Yrityksen lippulaivatuote Artisanista on kahdenkymmenen vuoden aikana muodostunut maailman suosituin etukammiolinssi. Maailmanlaajuisesti Artisania on implantoitu yli 350 000 kpl. Vaihtoehtona on myös uudempi, pienemmästä viillosta implantoitava Artiflex.

Optotek Medical

Optotek Medical

Optotek Medical on Lumibird Medical-konserniin kuuluva perinteikäs slovenialainen laitevalmistaja, joka kehittää innovatiivisia laserlaitteita lääketieteen ja ympäristötekniikan sovelluksiin. Optotek valmistaa silmälääketieteen lasereita omalla brändillään sekä OEM-tuotteina.

Rayner

Rayner

Rayner on brittiläinen, maailman vanhin tekomykiöitä valmistava yritys. Valmistus alkoi luonnollisesti yhteistyössä Sir Harold Ridleyn kanssa. Raynerin IOL:t saivat myös ensimmäisenä maailmassa FDA:n hyväksynnän. Valikoimassa on sekä mono- että multifokaaliset linssit, tooriset linssit, sekä helppokäyttöinen, ohut addon-linssi, Sulcoflex.

Reichert

Reichert

Reichert on alan pioneeri ja johtava silmädiagnostisten laitteiden valmistaja. Yritys lanseerasi aikoinaan mm. maailman ensimmäisen ilmapuhkutonometrin. Yrityksen päätoimipaikka on Buffalossa, New Yorkissa.

Resono Ophthalmic

Resono Ophthalmic

Resono Ophthalmic on italialainen yritys, joka valmistaa innovatiivisia terapeuttisia laitteita silmienhoitoon. Yrityksen keihäänkärkenä on kuivasilmäisyyden hoitoon tarkoitettu Rexon-Eye.

SERVImed Industrial

SERVImed Industrial

SERVImed Industrial on italialainen vuonna 2011 perustettu yritys, joka yhteistyössä Iromed Group:n kanssa valmistaa ja jakelee oftalmisia laitteita, tuotteita sekä ravintolisiä.

Shamir

Shamir

Shamir Optical Industry Ltd. valmistaa korkealaatuisia silmälasien linssejä.

Sharpview Ophthalmology GmbH

Sharpview Ophthalmology GmbH

SharpView Ophthalmology on saksalainen yritys, joka valmistaa ja markkinoi maailman ainoaa kuivaan ikärappeumaan tarkoitettua tekomykiötä.

Siclair

Siclair

Siclair on merkittävä toimija optisten puhdistustuotteiden markkinoilla. Sen valikoimaan kuuluu laaja portfolio erilaisia suihkeita, pyyhkeitä.

Soleko

Soleko

Soleko valmistaa poikkeuksellisia tekomykiöitä silmän kaihileikkauksiiin. Heidän erikoisuutenaan ovat mm. harvinaisen laajat diopteriranget sekä ankkurikiinnitteinen skleeralinssi.

Staar Surgical

Staar Surgical

Staar Surgical Company on sveitsiläinen vuonna 1982 perustettu yritys, joka valmistaa tuotteita kaihi- ja refraktiiviseen kirurgiaan. Yritys on maailmalla erittäin tunnettu ylivoimaiseen markkinajohtajan asemaan nousseista ICL-linsseistään.

Sterimedix

Sterimedix

Vuonna 1987 perustettu, Bausch Health-konserniin kuuluva, Sterimedix valmistaa kertakäyttöisiä kirurgisia instrumentteja ja tuotteita oftalmologiaan ja estetiikkaan.

Tecfen Medical

Tecfen Medical

Tecfen Medical on ISO 13485:2016 -sertifioitu yritys, joka valmistaa Precision Ophthalmic Products® -tuotteita ja sijaitsee Santa Barbarassa, Kaliforniassa. Tecfen Medical tekee läheistä yhteistyötä johtavien näönhoidon ammattilaisten kanssa kehittääkseen korkealaatuisia ja kustannustehokkaita tuotteita, jotka ovat erikoistuneet silmäkirurgisiin kertakäyttöisiin ja leikkauksen jälkeisiin tuotteisiin.

Tomey

Tomey

Japanilainen, korkeaa teknologiaa tuottava yritys, jonka tuotetarjonta on keskittynyt tarjoamaan vaativalle oftalmologille laadukkaita ja moderneja diagnostiikkatyökaluja. Iogen Oy tarjoaa kaikille Tomey-laitteille kotimaisen koulutuksen ja huollon. Tomeyn tuotevalikoimaan kuuluvat yleisimmät diagnostiset laitteet kuten autorefraktometrit, autokeratometrit, topografit, ultraäänilaitteet kuten biometrit ja pakymetrit, linssimittarit, perimetrit sekä elektrofysiologiset laitteet.

Toul Meditech

Toul Meditech

Toul Meditech AB on ruotsalainen yritys, joka kehittää leikkaus- ja toimenpidehygieeniaa parahtavia ratkaisuja.

TSK

TSK

TSK valmistaa laadukkaita neuloja ja kanyyleja lääketieteen eri osa-alueille.

UFSK

UFSK

UFSK-International OSYS GmbH on erityisesti oftalmologiaan tarkoitettujen leikkaustasojen, hoitopöytien ja -tuolien valmistaja.

Volk

Volk

Volk on vuonna 1974 perustettu amerikkalainen yritys ja maailmanlaajuisesti tunnettu oftalminen brändi. Volkin tutkimuslinssejä on käytössä jokaisessa silmäklinikassa.