EtusivuValmistajat

Valmistajat

AcuFocus Inc

AcuFocus Inc

AcuFocus kehittää apertuurapohjaisia teknologioita presbyopian hoitoon. Kalifornialainen AcuFocus on yksityisomisteinen vuonna 2001 perustettu yritys.

Aeon Astron

Aeon Astron

Aeon Astron Europe BV on hollantilainen yritys, joka valmistaa silmäkirurgiaan korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita, kuten Ologen -kollageenimatriisia, BioCornea- ja BioLens-tuotteita.

AJL

AJL

Espanjalainen AJL valmistaa Intacs-renkaiden lisäksi tekomykiöitä ja useita erilaisia silmäkirurgisia tarvikkeita lähes joka silmäkirurgian saralla.

Alchimia

Alchimia

AL.CHI.MI.A. Srl, on perinteinen vuonna 1993 Padovassa, Italiassa perustettu yritys, joka panostaa voimakkaasti omaan ensiluokkaiseen tuotekehitykseensä. Yritys on keskittynyt mm. silmäkirurgiaan ja silmäpankkitoimintaan.

Asico

Asico

Asico on perinteikäs silmäinstrumenttien valmistaja, jonka innovatiivisesta valikoimasta löytyy yli 1500 tuotetta.

Aurolab

Aurolab

Vuonna 1992 perustettu Aurolab valmistaa korkeatasoisia tuotteita oftalmologian alalle kohtuulliseen hintaan.

Avedro

Avedro

Avedro on maailman johtava sarveiskalvon kovetushoitolaitteita ja -tarvikkeita valmistava yritys. Yhtiö on yksityisomisteinen ja sen päätoimipaikka sijaitsee Walthamissa, USA:ssa.

Beaver-Visitec

Beaver-Visitec

Beaver-Visitec on tunnettu silmälääketieteen toimija, jonka valikoimasta löydät kaiken tarvittavan. BVI:n tuotteita ovat monet alan standardeiksi nousseet brandit, kuten Beaver-veitset, Visitec-kanyylit ja Merocel-kuivurit.

Biocon

Biocon

​Biocon Medizintechnik GmbH on saksalainen yritys joka valmistaa räätälöityjä toimenpidepakkauksia asiakkaiden vaatimusten mukaan valvotussa ympäristössä. Yrityksellä on käytössä laatujärjestelmä, jota noudatetaan tarkasti potilasturvallisuuden varmistamiseksi.

CenterVue

CenterVue

2008 Italian Padovassa perustettu CenterVue suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia, pitkälti automatisoituja silmälääketieteen laitteita, kuten edistyksellisiä silmänpohjakameroita ja perimetrejä.

Clarity Medical Systems

Clarity Medical Systems

Clarity Medical Systems, Inc. on vastasyntyneiden ja lasten silmien diagnostiikan ja kuvantamisen pioneeri, joka valmistaa täysin uniikkia tekniikkaa. Yrityksen lippulaivana ovat maailmankuulut RetCam-kuvantamislaitteet.

CSO

CSO

CSO on vuonna 1967 perustettu oftalmologian diagnostisiin laitteisiin erikoistunut yritys, joka valmistaa laadukkaita ja luotettavia tuotteita. Yhtiön OEM tuotteita löytyy useiden johtavien silmälaitevalmistajien kokoonpanoista.

Diamatrix

Diamatrix

Diamatrix on vuonna 1993 perustettu yritys, joka valmistaa veitsiä silmäkirurgian erikoistarpeisiin. Yrityksen valikoimaan kuuluu mm. erikoisveitsiä vaativimpiin toimenpiteisiin sekä erilaisia timantti- ja safiirikärkisiä turvaveitsiä. Yhtiön päätoimipaikka on Texasissa Yhdysvalloissa.

E-Swin

E-Swin

E-Swin on ranskalainen High tech-yritys, joka valmistaa laitteita useisiin eri lääketieteen tarkoituksiin. Silmätautien osalta heidän valikoimaansa kuuluu mm. kuivasilmäisyyden hoitoon tarkoitettuja tuotteita.

Echo Electricity

Echo Electricity

Echo Electricity on japanilainen yritys, joka valmistaa viidessä sekunnissa toimivia kyynelnesteen diagnostisia testiliuskoja.

HumanOptics

HumanOptics

HumanOptics kehittää ja valmistaa korkealuokkaisia silmäimplantteja. Heidän valikoimastaan löytyy myös premium-tuotteita ja täysin kustomoituja ratkaisuja, jotka ovat ideaalisia vaativimpiinkin yksilöllisiin tarpeisiin.

Imagine Eyes

Imagine Eyes

Imagine Eyes on ranskalainen Orsayssa toimiva yritys, joka valmistaa wavefront- ja adaptive optics-tekniikkaan perustuvia edelläkäyviä silmälääketieteen kuvantamislaitteita.

InCyto

InCyto

InCyto on korealainen neulavalmistaja, jonka tuotteita ovat mm. innovatiiset ratkaisut subretinaalisiin injektioihin sekä lasiaispistoksiin.

Katalyst Surgical

Katalyst Surgical

Katalyst Surgical on yhdysvaltalainen Premium-luokan silmäkirurgisten instrumenttien valmistaja, jolla on yli 40 vuoden kokemus alalta.

Keeler

Keeler

Keeler on Iso-Britanniassa toimiva yritys, joka kehittää ja valmistaa oftalmologian diagnostiikka- sekä hoitolaitteita. Yritysellä on yli sadan vuoden kokemus ja perinteet alalta.

Labtician

Labtician

Labtician on perinteikäs kanadalainen valmistaja, jonka valikoimasta löytyy erikoistuotteita sekä okuloplastiaan että retinakirurgiaan.

LCA Pharmaceutical

LCA Pharmaceutical

LCA Pharmaceutical on ranskalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten viskoelastisten aineiden valmistukseen.

MDT

MDT

MDT valmistaa laadukkaita tuotteita ja kalusteita silmälääkäreille sekä hoitohenkilökunnalle.

Medical Workshop

Medical Workshop

Medical Workshop on toiminut silmälääketieteessä jo yli viidenkymmenen vuoden ajan. Tuotevalikoimassa on mielenkiintoisia tuotteita oftalmologin arkipäivää helpottamaan.

MediCapture Inc

MediCapture Inc

Vuonna 2002 perustettu MediCapture Inc on lääketieteellisten videotallentimien johtava valmistaja.

MedOne Surgical

MedOne Surgical

MedOne Surgical, Inc. kehittää ja valmistaa korkealuokkaisia kirurgisia instrumenttejä. Yrityksen pääasiallinen fokus on vitreoretinaalisissa kertakäyttötuotteisissa, kuten erikoisvalmisteisissa kanyyleissä sekä back flush-instrumenteissä.

Mercado Medic

Mercado Medic

Mercado Medic Ab on vuonna 1971 perustettu ruotsalainen yritys. Se valmistaa modulaarisia sähköisiä tuoleja, jotka ovat räätälöitävissä esimerkiksi liikuntarajoitteisille sekä sairaanhoitoon.

Mibo Medical Group

Mibo Medical Group

MIBO Medical Group on yksityisomisteinen, vuonna 2012 perustettu yritys, jonka päätöimipaikka on Dallasissa, USA:ssa. Yritys valmistaa kuivasilmäisyyden hoitolaitteita.

Molteno Ophthalmic Ltd

Molteno Ophthalmic Ltd

Molteno Ophthalmic Ltd on vuodesta 1982 saakka toiminut Uusi-Seelantilainen silmälääketieteen implantteja valmistava yritys. Perinteikkään yrityksen kuuluisa lippulaiva, Molteno - glaukoomaimplantti on markkinoiden tunnetuin, tehokkain ja tutkituin silmänpainetta alentava implantti. Sen tukena on yli 30 vuoden kliininen tutkimustyö ja tuhansia tyytyväisiä potilaita.

Moria

Moria

Moria valmistaa 190 vuoden kokemuksella erittäin laadukkaita kesto- ja kertakäyttöisiä silmäkirurgian instrumentteja. Muita tuotteita ovat mm. One Use-Plus SBK mikrokeratomi (100-µm LASIK-läppä) sekä Epi-K, maailman johtava epikeratomi. Morian DSAEK-järjestelmä puolestaan on mullistanut sarveiskalvosiirtokirurgian.

MorTan Inc

MorTan Inc

Mortan Inc. valmistaa silmän huuhteluun kehitettyä kertakäyttöistä linssiä ja letkustoa. Tämä paras ja tehokkain silmän huuhteluväline on käytössä mm. yli 90%:ssa USA:n ensiavuista.

MST

MST

Microsurgical Technologies on jo pitkään ollut tunnettu innovatiivista tuotteistaan. Malyugin-renkaan lisäksi valikoimassa on phaco-kärkiä, patentoitu forceps-järjestelmä vaihdettavilla päillä sekä I/A-instrumentaatiota. Yrityksen vahvuutena on varsinkin MICS-instrumentaatio.

New World Medical

New World Medical

New World Medical on yhdysvalloissa toimiva glaukoomakirurgisten tuotteiden valmistaja. Innovatiivisen tuotevalmistuksen lisäksi NWM kantaa vastuun myös hyväntekevyydestä, tarjoten laajalti tuotteitaan ja apuaan kehitysmaiden silmäpotilaille.

Nordset

Nordset

Nordset on laadukas saksalainen yritys, joka on keskittynyt kertakäyttöisten ja steriilien toimenpidepakkausten valmistamiseen.

Oasis Medical

Oasis Medical

Oasis Medical on maailmanlaajuinen kustannustehokkaiden oftalmologisten kertakäyttöisten instrumenttien ja tarvikkeiden valmistaja. Sen valikoimiin kuuluu mm. veitsiä ja kanyyleita erilaisiin toimenpiteisiin, tuotteita kuivasilmäisyyden hoitoon sekä myös moniin käyttötarkoituksiin sopivia Soft Cell -kolmiokuivureita.

Ophtec

Ophtec

Ophtec valmistaa korkealaatuisia kaihitarvikkeita sekä tekomykiöitä niin etu- kuin takakammioonkin asennettavaksi. Yrityksen lippulaivatuote Artisanista on kahdenkymmenen vuoden aikana muodostunut maailman suosituin etukammiolinssi. Maailmanlaajuisesti Artisania on implantoitu yli 350 000 kpl. Vaihtoehtona on myös uudempi, pienemmästä viillosta implantoitava Artiflex.

OrcaSurgical

OrcaSurgical

Orca Surgical on israelilainen yritys, joka kehittää ja valmistaa sarveiskalvokirurgian erikoistuotteita.

Physiol

Physiol

Physiol valmistaa silmäkirurgian kehityksen kärkeä edustavia implantteja, laitteita ja tarvikkeita yli 30 vuoden vankalla ammattitaidolla. Belgiassa päätoimipaikkaansa pitävä yritys on nousemassa yhdeksi alan suurimmista toimijoista.

Procornea

Procornea

Procornea Nederland B.V. on hollantilainen yritys, joka on keskittynyt erikoisvalmisteisten piilolinssien valmistukseen. Heidän tuotevalikoimastaan löytyy mm. lääketieteen tarkoituksiin valmistettuja terapeuttisia linssejä sekä ortokeratolinssejä.

Rayner

Rayner

Rayner on brittiläinen, maailman vanhin tekomykiöitä valmistava yritys. Valmistus alkoi luonnollisesti yhteistyössä Sir Harold Ridleyn kanssa. Raynerin IOL:t saivat myös ensimmäisenä maailmassa FDA:n hyväksynnän. Valikoimassa on sekä mono- että multifokaaliset linssit, tooriset linssit, sekä helppokäyttöinen, ohut addon-linssi, Sulcoflex.

Reper

Reper

Reper on innovatiivinen silmäkirurgisten tuotteiden ja tarvikkeiden valmistaja, joka kehittää täysin uudenlaisia ratkaisuja. Heidän valikoimastaan löytyy mm. tekomykiöllä varustettuja kauniita iirisproteeseja.

Soleko

Soleko

Soleko valmistaa poikkeuksellisia tekomykiöitä silmän kaihileikkauksiiin. Heidän erikoisuutenaan ovat mm. harvinaisen laajat diopteriranget sekä ankkurikiinnitteinen skleeralinssi.

Staar Surgical

Staar Surgical

Staar Surgical Company on sveitsiläinen vuonna 1982 perustettu yritys, joka valmistaa tuotteita kaihi- ja refraktiiviseen kirurgiaan. Yritys on maailmalla erittäin tunnettu ylivoimaiseen markkinajohtajan asemaan nousseista ICL-linsseistään.

Surgical Specialties Corporation

Surgical Specialties Corporation

Surgical Specialties Corporation on yksi maailman suurimmista kirurgisia tarvikkeita valmistavista yrityksistä. Sen valikoimasta löytyy tunnettuja brandeja kirurgiaan ja haavansulkuun kymmenien vuosien kokemuksella.

TearLab

TearLab

TearLab on kehittänyt nopean ja ennen kaikkea tarkan keinon diagnosoida kuivasilmäisyyttä, mittaamalla kyynelnesteen osmolaarisuutta.

Tomey

Tomey

Japanilainen, korkeaa teknologiaa tuottava yritys, jonka tuotetarjonta on keskittynyt tarjoamaan vaativalle oftalmologille laadukkaita ja moderneja diagnostiikkatyökaluja. Iogen Oy tarjoaa kaikille Tomey-laitteille kotimaisen koulutuksen ja huollon. Tomeyn tuotevalikoimaan kuuluvat yleisimmät diagnostiset laitteet kuten autorefraktometrit, autokeratometrit, topografit, ultraäänilaitteet kuten biometrit ja pakymetrit, linssimittarit, perimetrit sekä elektrofysiologiset laitteet.

Toul Meditech

Toul Meditech

Toul Meditech AB on ruotsalainen yritys, joka kehittää leikkaus- ja toimenpidehygieeniaa parahtavia ratkaisuja.

UFSK

UFSK

UFSK-International OSYS GmbH on erityisesti oftalmologiaan tarkoitettujen leikkaustasojen, hoitopöytien ja -tuolien valmistaja.

Vitreocare

Vitreocare

Vitreocare on italialaisen Alfa Instrumentsin tytäryritys, joka on erikoistunut innovatiivisten silmäkirurgisten väriaineiden kehittämiseen ja valmistamiseen.

Vitreq

Vitreq

Vitreq on BVI:n (Beaver-Visitec International) omistama yritys, joka on erikoistunut valmistamaan vitreoretinaalisen kirurgian innovatiivisia ja laadukkaita instrumentteja sekä tuotteita.

XPAND

XPAND

XPAND on vuonna 2005 perustuttu moniuloitteiseen tekniikkaan ja kuvantamiseen erikoistunut kansainvälinen yritys. Sen johtavaa 3D-tekniikaa käytetään laajalti mm. elokuvateollisuudessa, sotilaskäytössä, lääketieteessä ja kirurgiassa sekä teollisuudessa.