Tarinamme

Vuonna 2008 Tommi ja Tero ajattelivat, että suomalaisen silmäammattilaisen elämän tulisi olla paljon helpompaa. Tästä syystä perustettiin Iogen, ja tänä päivänä olemme suurin kotimainen silmäkirurgisten laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja. 

Toimintamme lähtökohtana on aina potilas, sitten silmäkirurgi/-hoitaja tai muu ammattilainen. Viimeisenä tulee vasta Iogenin ja tuotteen valmistajan saama hyöty.

Lempilapsiamme ovat ultramarginaaliset tuotteet, joita käytetään ehkäpä vain joitakin kertoja vuodessa, ja ovat meille lähes aina tappiollista “bisnestä”. “Hyötynä” niistä tulee vastaavasti aina se paras mieli, ja onpahan tarinoita.

 

Kulttuuristamme

Tarinoistahan elämä ja onnellisuus koostuvat, ja se on meille se toinen tärkeä juttu. Iogen on tasan tarkkaan yhtä kuin ihmisemme. Jos he eivät ole onnellisia, eivät he tee kenestäkään muustakaan onnellista.

Tämän(kin) takia Iogenilla arvostamme:

 

Läpinäkyvyyttä

Kaikki tieto tilikirjoista lähtien on saatavilla koko tiimille. Mikäli jotain painavaa syytä vain kahdenkeskiseen kommunikaatioon ei ole, kerro asiasi koko porukalle.

Tiimityötä

Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat päästä pitkälle, mene ryhmässä.

Vapautta ja vastuuta

Emme pahemmin seuraa työaikaa, sillä tärkeämpää on että asiakas on tyytyväinen ja yhteisesti sovittuihin tavoitteisiin päästään. Samaan hiileen puhaltaen.

 

Iogen on AAA-luottoluokan yritys ja se on jo usean vuoden ajan luokiteltu Menestyjät-kategoriaan useilla eri tuottavuus- ja tyytyväisyysmittareilla. Iogenin yrittäjät ovat palkittu Pirkanmaan Vuoden uusyrittäjinä vuonna 2013, sekä vuonna 2014 Valtakunnallisina uusyrittäjinä kunniapalkinnolla.

Iogen on osa OneMediä ja Asker Healthcare Groupia.

 

Asker Healthcare Group Logo