EtusivuKaihiTarvikkeetMani Short Head – kaihiveitsi

Mani Short Head - kaihiveitsi

Mani Short Head - kaihiveitsi

Mani Short Head - kaihiveitsi


  • Perinteistä lyhyemmät silmäkirurgiset veitset
  • Taitos lähempänä kärkeä, lyhyempi terä
  • Silmäveitsi soveltuu paremmin suomalaisille potilaille, joiden silmät ovat tyypillisesti syvällä kallossa
  • Parempi näkyvyys toimenpiteen aikana
  • Pienempi riski osua luomenlevittimeen tai liinaan
  • Syvyyden merkintäviivat 1,5 mm:n ja 2,0 mm:n kohdalla
  • Tunnettua Mani -terävyyttä ja -laatua
  • Saatavana Slit- ja Crescent-malleina useita eri kokoja
  • Pyydä ilmaista koekäyttöä ja vakuutu!
Tämä kuuluisan japanilaisen valmistajan MANI:n huolella suunnittelema silmäveitsimalli on suunniteltu lukuisilla innovatiivisilla ominaisuuksilla, jotka erottavat sen muista.
 
Japanilainen tarkkuus ja toistettavuus:
MANI on tunnettu horjumattomasta sitoutumisestaan ​​tarkkuuteen ja innovaatioihin. Short-Head Slit-Knife -veitsellä he ovat työntäneet huippuosaamisen rajoja entisestään. Veitsen terävyys ja tasalaatu veitsestä toiseen takaa leikkaussaliin rutiinit potilasprofiilista riippumatta. Voit luottaa hienovaraiseen tuntumaan ja saavuttaa toistettavat viillot jokaisella kerralla. Voit olla varma, että jokainen viilto on kontrolloitu.
 
Vallankumouksellinen muotoilu:
Toisin kuin perinteiset Slit-veitset, joiden terän pituus on joko 9 tai 8 mm kulmasta katsottuna, MANI on vienyt innovaatiota askeleen pidemmälle. Veitsen kulman jälkeistä terän pituutta on typistetty 2 mm kärjestä, jolloin on saatu lyhyempi, ja uskomattoman terävä terä. Tämä malli on ns. Game-Changer, erityisesti potilaille, joilla on painuneet/syvälle asettuneet silmät tai kapeat silmäluomivälit.
 
Äärimmäinen terävyys:
Terän äärimmäinen terävyys takaa lamellien välissä sujuvan ja hallitun liikkumisen. Veitsi uppoutuu kuin sulaan voihin! Terävyyden ansiosta viillot ovat sileitä ja pitäviä, jolloin ne minimoivat nesteen ja viskon vuotamisen. Tämän lisäksi terävyyden ja tarkan leikkausprofiilin ansiosta potilaan kudosvauriot minimoidaan, mikä edistää nopeampaa haavan paranemista. Tämän veitsen kanssa viillot ovat kuin itsestään-sulkeutuvia ja ajoittain eliminoivat täysin hydroamisen tarpeen. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempia, turvallisempia ja nopeampia operaatioita, mikä johtaa viime kädessä parempiin tuloksiin.
 
Hyvä näkyvyys:
Nauti parannetusta näkyvyydestä leikkauksen aikana, lyhyemmän terän ansiosta. Veitsellä on siis pienempi riski osua luomenlevittimeen tai liinaan! Kaiken lisäksi veitsen pinnalle on tehty mikroskoopin valoa ehkäisevä häikäisyn poistava käsittely.
 
Merkintäviivat:
MANI on harkiten sisällyttänyt Short-Head Slit-veitsen päällispintaan merkintäviivat 1,5 mm:n ja 2,0 mm:n kohtiin terän kärjestä. Tämä ominaisuus yksinkertaistaa erityisesti tunnelin luontia.
 
Eikö Short-Head silmäveitsi ole vielä tuttu sinulle? Ota yhteyttä, järjestetään tuotteelle koekäyttö ja ällisty!

Valmistaja Mani

Mani

MSL25SH
MSL25SH
MSL27SH
MSL27SH


Sinua saattaa kiinnostaa myös

Silmäkirurginen toimenpidepakkaus, peittelypakkaus

Silmäkirurginen toimenpidepakkaus, peittelypakkaus

Laadukkaat, räätälöidyt, steriilit toimenpidepakkaukset erilaisiin toimenpiteisiin juuri sinun toiveidesi mukaan. Lähetä toivomasi pakkauksen…

Kirurginen turvaveitsi silmäkirurgiaan

Kirurginen turvaveitsi silmäkirurgiaan

Turvaveitsi on tarkoitettu hoitohenkilökunnan suojaksi, ehkäisemään vahinkoja leikkausveitsien kanssa. Suojan alta esiin…

MANI - Silmäkirurgian veitset

MANI - Silmäkirurgian veitset

Mani -silmäkirurgian veitset – nyt saatavilla! Manin lyhyemmän terän Short-Head Slit -veitset…