EtusivuSilmäpankkiNesteetSilmäpankkinesteet

Silmäpankkinesteet

Silmäpankkinesteet

Silmäpankkinesteet


TISSUE-C on sarveiskalvosiirteille käytettävä lämminprotokollan (31°C) silmänpankkineste. Tuote sisältää myös CornealFloat-lisävarusteen, joka on tarkoitettu tukemaan siirteen säilyttämistä nesteessä säilytyksen aikana.

  • Tuotenumero: TIS 001-00
  • Pakkaus: ampulli
  • Pakkauskoko: 12
  • Tilavuus: 100 ml

CARRY-C on sarveiskalvosiirteiden turpoamista ehkäisevä silmäpankkineste, jota käytetään kuljetuksen aikana.

  • Tuotenumero: CAR 001-00
  • Pakkaus: ampulli
  • Pakkauskoko: 12
  • Tilavuus: 50 ml

GPS (gas-permeable silicone stopper)  on Tissue-C:n kanssa käytettävä lisätarvike.

  • Tuotenumero: GPS 001-00
  • 100 kappaletta / ltk

TISSUE-C

TISSUE-C on sarveiskalvosiirteillä käytettävä silmäpankkineste, jolla voidaan säilyttää siirteet 31°C:een lämpötilassa jopa 30 päivää. TISSUE-C on pakattu ampulliin, jonka suun sisähalkaisija on yli 22 mm. Suuri suuaukko helpottaa siirteiden käsittelyä aseptisessa ympäristössä, minimoiden kontaminaatioriskiä. 

Liuos koostuu antibioottisesta sekä antimykoottisesta seoksesta, joka takaa tehokkaan suojan bakteereja ja sieniä vastaan. TISSUE-C sisältää myös fenolipunaindikaattoria, joka mahdollistaa pH-vaihteluiden nopean havainnoinnin. Viljelyn aikana ei tarvita väliaineen vaihtoa. Stabiilisuustutkimukset osoittivat, että vuorottelevat jäädytys-sulatusjaksot eivät muuta väliaineen fysikaalis-kemiallisia ominaisuuksia.

CornealFloat on TISSUE-C:n pieni, muovinen lisävaruste, jonka tarkoituksena on varmistaa, että siirre pysyy väliaineesssa elinviljelyn aikana. CornealFloatissa on kaksi eri kokoista reikää, joiden avulla se on helppo kiinnittää siirteeseen sarveiskalvoa vahingoittamatta. Sutuureja ei tarvita.
 

CARRY-C

CARRY-C on sarveiskalvosiirteillä käytettävä silmäpankkineste, joka ehkäisee sarveiskalvosiirteiden turvotusta. Se on tarkoitettu siirteiden huoneenlämmössä tapahtuvaan kuljetukseen ja soveltuu käytettäväksi enintään viiden päivän ajan.

CARRY-C on pakattu pulloon, jonka suun sisähalkaisija on yli 22 mm helpottaakseen käsittelyä aseptisessa ympäristössä ja minimoiden siten kontaminaatioriskin. Liuos sisältää antibioottisen ja antimykoottisen seoksen, joka takaa tehokkaan suojan bakteereja ja sieniä vastaan, sekä fenolipunaindikaattoria, joka mahdollistaa pH-vaihteluiden nopean havainnoinnin. Stabiilisuustutkimukset osoittivat, että vuorottelevat jäädytys-sulatusjaksot eivät muuta väliaineen fysikaalisia/kemiallisia ominaisuuksia.

Pakkaus sisältää 12 ylimääräistä steriilisti ja yksittäin pakattua korkkia. Korkeissa on kuljetusta varten erillinen turvamekanismi, joka estää niiden ennenaikaisen avaamisen.  

GPS

GPS, kaasua läpäisevä silikonitulppa, on lisävaruste Tissue-C:lle. Se sallii kaasunvaihdon väliaineen ja ympäristön välillä, mikä optimoi sarveiskalvon viljelyn. Tuotteessa on reikä sarveiskalvon ripustamiseksi, jolloin vältetään kontaminaatio ja solujen irtoaminen kosketuksesta injektiopullon seinämiin. Pakkauksessa on alumiinipuristeet, joita käytetään Tissue-C-pullon sulkemiseen ja estämään korkkien irtoaminen sarveiskalvon viljelyn aikana.

Valmistaja Alchimia

Alchimia

silmäpankkinesteet
Alchimia GPS silmäpankkinesteen korkkia


Sinua saattaa kiinnostaa myös

Sarveiskalvosiirteen säilytysaine - Alchimia EUSOL-C

Sarveiskalvosiirteen säilytysaine - Alchimia EUSOL-C

Alchimia Eusol-C on synteettinen sarveiskalvosiirteen säilytysaine. Siinä sarveiskalvot säilyvät 4 °C:ssa jopa…

Hanna-trepaani

Hanna-trepaani

Maailman edistyinein trepaani luo helposti täydellisen yhteensopivan kokonaisuuden saajasta ja luovuttajasta. Hanna-trepaani kiinnittyy…

Kertakäyttöinen Katena Barron - sarveiskalvon trepaani

Kertakäyttöinen Katena Barron - sarveiskalvon trepaani

Saatavana useita eri kokoja: K20-2050 6.00 mm  K20-2052 6.50 mm K20-2054  7.00…