EtusivuKuivasilmäisyyshoidon kehittänyt tri Toyos Suomessa

Kuivasilmäisyyshoidon kehittänyt tri Toyos Suomessa

Kuivasilmäisyyshoidon kehittänyt tri Toyos Suomessa

Silmäsairaala Valo ja Iogen järjestivät yhteistuumin ystävänpäivänä suomalaisille silmälääkäreille mahdollisuuden syventää tietämystään kuivasilmäisyyden hoidosta. Amerikkalainen tri Rolando Toyos saaapui Suomeen kertomaan kehittämästään IPL (Intense Pulsed Light) -hoidosta kuivasilmäisyyteen, jota Silmäsairaala Valo tarjoaa Helsingin klinikallaan.

Tri Toyos kertoi IPL-hoidon vaikutusmekanismeista sekä saaduista hoitotuloksista keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoidossa. Silmäsairaala Valossa käytössä oleva Lumenis Optima IPL-laite on markkinoiden tehokkain keino hoitaa meibomin rauhasten toimintahäiriöstä (MGD) johtuvaa kuivasilmäisyyttä. "MGD on selittävänä tekijänä jopa 86 % kuivasilmäisyystapauksista," kertoo tri Rolando Toyos, ja jatkaa "nyt näihin, välillä jopa haastaviinkin, tapauksiin on saatavilla tehokas hoito, joka on lääkkeetön ja tipaton".

Lisätiedot kuivasilmäisyyshoidosta ja ajanvaraukset:
Silmäsairaala Valo, puh. 010 192 021

 

Silmälääkäri, pohditko oman kuivasilmäisyysklinikan perustamista?

Lisätietoja Lumeniksen Optima IPL -laitteesta sekä muista ratkaisuista kuivasilmäisyyden diagnosointiin ja hoitoon saat Iogenin Lauralta