EtusivuDiagnostiikkaOptinen pakymetriaOculus Corvis ST – sarveiskalvon biomekaniikka

Oculus Corvis ST - sarveiskalvon biomekaniikka

Oculus Corvis ST - sarveiskalvon biomekaniikka

Oculus Corvis ST - sarveiskalvon biomekaniikka


Oculus Corvis ST on uudenlainen sarveiskalvon kuvantamislaite, jolla saadaan tietoa sarveiskalvon biomekaanisista ominaisuuksista. Laite hyödyntää korkeanopeuksista Scheimpflug-kameraa ja ilmapuhkutonometria, joilla se määrittää silmänpaineen, sarveiskalvon paksuuden ja sarveiskalvon yksilöllisen reaktiovasteen. Näiden perusteella se laskee korjatun IOP-arvon, johon sarveiskalvon biomekaaniset ominaisuudet eivät vaikuta. Corvis ST analysoi muutosvasteen poikkeamia normaaleihin silmiin verrattuna ja pystyy havaitsemaan esimerkiksi keratokonuksen ensimmäiset merkit jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Se tarjoaa arvokasta tietoa hoidon ja kirurgian suunnittelun tueksi. 
BEST Display
BEST (Homburg Biomechanical ESTaging Display) on sarveiskalvon biomekaanisten muutosten seurantaan kehitetty trendianalyysi. Sen avulla voi seurata esimerkiksi keratoconuksen edistymistä sekä varmistaa kovetushoidon onnistuminen. Vaikka topografiset muutokset voivatkin tapahtua vasta useiden kuukausien kuluttua, biomekaaniset muutokset voidaan mitata Corvis ST:llä jo neljän viikon kuluttua crosslinking-toimenpiteestä.

 

BEST Display - Homburg Biomechanical E-STaging Display: quantification of early biomechanical changes

Biomechanical corrected IOP (bIOP)
Sarveiskalvon paksuudesta ja biomekaanisista ominaisuuksista riippumattomat, tarkemmat IOP-arvot, johon edes kyynelfilmi ei vaikuta.

Corvis Biomechanical Index (CBI)
Kattava biomekaaninen seulonta ja keratokonuksen havainnointi. Vinciguerra-seulontaraportti näyttää potilaan tulokset verrattuna normatiivisiin arvoihin helposti ymmärrettävissä kaavioissa.

Tomographic Biomechanical Index (TBI)
Pentacam tomografia-tietojen integrointi biomekaanista analyysia varten. Kahden maailman parhaat puolet: TBI lasketaan tekoälyä käyttäen ektasian havaitsemisen optimoimiseksi.

Yhdistämällä Pentacam-tomografiatiedot ja Corvis ST:n biomekaaniset arvot, lisätään herkkyyttä sekä spesifisyyttä tunnistaa potilaat, joilla on merkittävä riski ektasian kehittymiselle taittovirheleikkauksen jälkeen. 

Biomechanical Glaucoma Factor (BGF)

BGF-ohjelmisto mahdollistaa glaukooman helpon seulonnan biomekaanisen vasteen perusteella. Se tarjoaa uuden lähestymistavan glaukooman havaitsemiseen myös normaalissa silmänpaineessa. 

 Valmistaja Oculus

Oculus

OCULUS Corvis ST on sarveiskalvon dynaamista responssia mittaava laite


Sinua saattaa kiinnostaa myös

Pentacam AXL Wave

Pentacam AXL Wave

Pentacam AXL Wave on all-in-one mitta- ja kuvantamislaite sarveiskalvoihin erikoistuneille silmälääkäreille sekä…

Sarveiskalvon tomografi - Oculus Pentacam HR

Sarveiskalvon tomografi - Oculus Pentacam HR

Pentacam on diagnostinen laite, jota käytetään silmän etuosan, erityisesti sarveiskalvon, tarkan kuvantamisen…

Oculus LidStick - työkalu silmäluominen manipulointiin

Oculus LidStick - työkalu silmäluominen manipulointiin

Oculus LidStick on silmäluomien manipulointiin tarkoitettu optikon ja silmälääkärin työväline. Lääketieteellisestä muovista…