EtusivuDiagnostiikkaOptinen pakymetriaSarveiskalvon tomografi – Oculus Pentacam HR

Sarveiskalvon tomografi - Oculus Pentacam HR

Sarveiskalvon tomografi - Oculus Pentacam HR

Sarveiskalvon tomografi - Oculus Pentacam HR


  1. Kolmiulotteinen sarveiskalvon kuvantaminen: Pentacam mahdollistaa sarveiskalvon tarkan Scheimpflug-kuvantamisen, tarjoten yksityiskohtaisen näkymän sen etu- ja takapinnan muodosta, rakenteista ja eri kerroksista esimerkiksi keratokonuksen kaltaisten sairauksien diagnosoinnissa.

  2. Sarveiskalvon paksuuskartta: Pentacam mittaa sarveiskalvon paksuuden koko sarveiskalvon alueelta, auttaen tunnistamaan mahdollisesti poikkeavia vaihteluita. Tämä on tärkeää esimerkiksi laserleikkauksen kaltaisten toimenpiteiden suunnittelussa.

  3. Sarveiskalvon taittovoiman analyysi: Laite arvioi sarveiskalvon optisia ominaisuuksia, kuten sen kaarevuutta ja taittovoimaa. Tämä auttaa silmälääkäreitä hienosäätämään piilolinssien ja silmälasien reseptejä sekä suunnittelemaan tarkkoja kirurgisia toimenpiteitä.

  4. Varhainen poikkeavuuksien havaitseminen: Pentacam auttaa tunnistamaan sarveiskalvon ongelmat varhaisessa vaiheessa, mikä mahdollistaa ennaltaehkäisevien toimenpiteiden toteuttamisen ja esimerkiksi sarveiskalvon dystrofioiden hallinnan.

  5. Yksilöllinen kirurgisen suunnitelman laadinta: Pentacamin tarjoama tieto auttaa kirurgeja suunnittelemaan yksilöllisiä hoitosuunnitelmia jokaiselle potilaalle. Tämä on erityisen tärkeää tarkkuutta vaativissa sarveiskalvokirurgiassa.

  6. Muutosten seuranta: Toistuvien mittausten avulla Pentacam mahdollistaa silmälääkäreiden taudin etenemisen seurannan, hoidon tehokkuuden arvioinnin ja tarvittaessa hoitosuunnitelmien muokkaamisen.

Pentacam on diagnostinen laite, jota käytetään silmän etuosan, erityisesti sarveiskalvon, tarkan kuvantamisen ja analysoinnin suorittamiseen. Se on hyödyllinen silmälääkäreille ja optometristeille, jotka käsittelevät sarveiskalvon ongelmia, kuten keratoconus, sarveiskalvon dystrofiat ja muut refraktiiviset häiriöt.

Pentacamila voidaan luoda 3D-kartta sarveiskalvosta ja sen eri kerroksista. Se mittaa sarveiskalvon paksuutta eri pisteissä, analysoi sen muotoa ja laskee erilaisia parametreja, kuten sarveiskalvon kaarevuus, taittovoima ja astigmatia. Nämä tiedot auttavat lääkäreitä diagnosoimaan sairauksia ja suunnittelemaan potilaiden hoitoja, erityisesti jos kyseessä on LASIK-leikkaus tai sarveiskalvon siirto.

Tarvitsetko lisää toimintoja? Ei ongelmaa!
Pentacam® HR voidaan milloin tahansa laajentaa lisäämällä siihen refraktiivinen ja/tai kaihiohjelmistopaketti sekä muita valinnaisia moduuleja tarpeidesi mukaan.
Valmistaja Oculus

Oculus

scheimpflug-kamera
Pre op Cataract module
Comparison of two scheimpflug images
keratokonuksen diagnonointiohjelmisto
Belin Ambrosio Display
Corneal power distribution
Hollay report
Fast Screening Report
Pentacam contact lens fitting


Sinua saattaa kiinnostaa myös

Pentacam AXL Wave

Pentacam AXL Wave

Pentacam AXL Wave on all-in-one mitta- ja kuvantamislaite sarveiskalvoihin erikoistuneille silmälääkäreille sekä…

Oculus Corvis ST - sarveiskalvon biomekaniikka

Oculus Corvis ST - sarveiskalvon biomekaniikka

BEST Display BEST (Homburg Biomechanical E–STaging Display) on sarveiskalvon biomekaanisten muutosten seurantaan…

Sarveiskalvon topografi - Oculus Keratograph 5M

Sarveiskalvon topografi - Oculus Keratograph 5M

OCULUS Keratograph 5M on monipuolinen sarveiskalvon topografi, joka sisältää silmän etupinnan kuvantamiseen…