Timanttiveitsi

Timanttiveitsi

Timanttiveitsi


  • Accutomen kattavasta timanttiveitsien valikoimasta löytyy erimallisia, -kokoisia ja -viisteisiä veitsiä jokaiseen tarpeeseen.
  • Kysy vaihtoehtoisia malleja myös safiirista ja kirurgisestateräksestä!

Timanttiveitsi on yksinkertaisesti paras mahdollinen instrumentti oftalmologisen viillon tekemiseksi. Hienovarainen tuntuma, erinomainen terävyys, haavan parantuminen, toistettavat viillot ja kustannustehokkuus ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta timanttiveitset ovat silmäkirurgin ensisijainen valinta.

Ainoastaan timantin rakenne mahdollistaa terälle angstrom-luokan reunojen tarkkuuden. Accutomen timanttiveitsen huipputerävän terän toleranssi on alan tiukoin ja sen essentrinen muoto auttaa haavan sulkeutumista ja vähentää vuotoa. Säädettävä tai esiasetettava stoppari  kontrolloi täsmällisesti viillon syvyyden esimerkiksi kaihikirurgiaan, relaksoiville viilloille tai glaukoomashunttien urille. Oikein huollettuina timanttiveitset kestävät vuosikymmeniä.

Valmistaja MST

MST


Sinua saattaa kiinnostaa myös

MANI - Silmäkirurgian veitset

MANI - Silmäkirurgian veitset

Mani -silmäkirurgian veitset – nyt saatavilla! Manin lyhyempi terä soveltuu suomalaisille silmille…

Kaihiveitsi silmäkirurgiaan

Kaihiveitsi silmäkirurgiaan

  Beaver Xstar Slit-veitset on suunniteltu pehmeään ja vaivattomaan pääviillon tekemiseen.  Beaver…

Kirurginen turvaveitsi silmäkirurgiaan

Kirurginen turvaveitsi silmäkirurgiaan

Turvaveitsi on tarkoitettu hoitohenkilökunnan suojaksi, ehkäisemään vahinkoja leikkausveitsien kanssa. Suojan alta esiin…